Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows reports that the "cpuz133" is not working properly.

14 Jan 2013   #11
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Do you still have avg tune up installed?
Have you found what is making the noise?


My System SpecsSystem Spec
.
15 Jan 2013   #12
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

Hvae you done all the important & crital updates In Control Panel > Windows Update ?
My System SpecsSystem Spec
01 Feb 2013   #13
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I'll reiterate, uninstall AVG Tune Up, it does foul up w7 to be unusable. I suspect you are needing a Repair Install at minimum, but a Clean Install Windows 7 would be preferred.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Windows reports that the "cpuz133" is not working properly.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
"HWiNFO32 Kernel Driver" device is not working properly
I am told that ' "HWiNFO32 Kernel Driver" device is not working properly ' what can I do about this?
Drivers
Windows 7's "Search Programs and Files" is not functioning properly
Windows 7's "Search Programs and Files" is not functioning properly, it searches some folders, but ignores some others (which are newer), and when I choose "search again in: computer" it finds the ignored folders. any comments would be highly appreciated
General Discussion
i have like 11Gb of space taken up by "archived Windows Error Reports"
its listed on my disk clean up list.v can i safely delete these? I keep getting low available memory alerts.
Performance & Maintenance
"VSC Engine" device not working properly (?)
Hello, today something strange popped up in my tuneup utilities: So naturally I went ahead and followed the steps as seen in the screenshot. There is nothing wrong in my device manager. What comes to mind though is that earlier today I was testing some gamepads that don't work properly. And...
Hardware & Devices
Windows reports that the "AXGA4OHT IDE Controller" device is not worki
I have no idea what this is referring to ...i opened up Device Manager and its listed under "Storage Controllers" so that may be a clue as to the root of the problem. I just recently bought a 16Gb BlackBerry Playbook but have not had any issues with the Desktop Software as of yet. I have...
Drivers
the "local area connection" adapter is not working properly
Although my computer modem and internet was working all fine, after I boot it up again with fresh windows 7 ultimate, while creating new network connection, it shows whether modem is connected and is power on? where the problem might be.. help appreciated.
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App