Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Driver Fusion uninstalled iexplore.exe when removing AMD drivers

04 Sep 2013   #1
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Driver Fusion uninstalled iexplore.exe when removing AMD drivers

I reinstalled CCC 13.4 after using Driver Fusion premium in safe mode and when I logged in, a cmd window came up and error message saying "windows cannot find iexplore.exe". I don't have a screenshot of the cmd window but it said something like "start iexplore.exe "support.amd.com.."". I assume it just tried open a website welcome message like most software does after you install it but now I don't have internet explorer. Should I be concerned?

My System SpecsSystem Spec
.

05 Sep 2013   #2

Windows 7 Professional 64-bit (SP1)
 
 

Do you have a System Restore point dated earlier than when you used Driver Fusion?
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #3
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Boozad View Post
Do you have a System Restore point dated earlier than when you used Driver Fusion?
I do, and I checked it's logs and there are no mentions of iexplore.exe. After some searching, I found out I don't even have Internet Explorer enabled in "Turn Windows features on or off". Why did it try to open it though?
My System SpecsSystem Spec
.


05 Sep 2013   #4

Windows 7 Professional 64-bit (SP1)
 
 

Maybe Driver Fusion tried to access the net to install CCC components and looked for IE as the default browser?
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #5
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I'll try reinstalling the same way and take a screenshot of the cmd window error later.
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #6
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I reproduced it after reinstalling the drivers. I wasn't able to start up any screen shot tool so I had to take a picture with my bad camera. It looks like "start iexplore.exe "https://secure.amd.com/d1?VID1=1002&DID1=6798&PID1=AMD%20Radeon%20Graphics%20Processor&SSVID1=1458&SSID1=2261"". It goes to a log in page. Any idea what that is for?
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #7

Windows 7 Professional 64-bit (SP1)
 
 

Without being able to sign in it's nigh on impossible to say, but it looks like it's AMD's page for registered products. Did you register any of your AMD hardware?
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #8

Windows 7 Professional 64-bit (SP1)
 
 

My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #9
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I never created an account at amd.com or register my hardware.
My System SpecsSystem Spec
05 Sep 2013   #10
yk7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Boozad View Post
I don't understand. Why would a site for partners and agencies show up for me?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Driver Fusion uninstalled iexplore.exe when removing AMD drivers





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33