Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: This Base system driver problem.

25 Apr 2014   #21
Gandalf

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Boozad - Are you supposed to post your issue on another members thread?


My System SpecsSystem Spec
.
25 Apr 2014   #22
Golden
Microsoft MVP

Windows 7 Ult. x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Gandalf View Post
Boozad - Are you supposed to post your issue on another members thread?
Its relevant to the topic so no problem
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #23
Gandalf

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Golden View Post
Its relevant to the topic so no problem
OK, your the boss.

Boozad - suggest you first try deleting the questionable items and rebooting.
Maybe Microsoft will fix them on reboot.

If not, please remove any Flash Drive and reboot.
Post another Device Manager image without the Flash Drive connected.

Thanks
My System SpecsSystem Spec
.

25 Apr 2014   #24
Gandalf

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Boozad - my suggestion posted to you here still applies. On offense, I'm just not used to two members issues posted on the same thread except by newbies and you are not a newbie.

Edit: I've initialed a watch on your old thread to aid you when you repost there.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #25
Boozad

W7 Pro x64 SP1 | W10 Pro IP x64 | W8.1 Pro x64 VM | Linux Mint VM
 
 

I didn't post my 'problem' in here for it to be answered, I posted in case it proved to be of any relevance to Layback Bear as we both have TUF Series motherboards with strange issues.

I also certainly didn't mean to be rude and take exception to being labelled so. I have now deleted previous posts considering how offensive and rude they apparently were.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #26
Gandalf

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Carwiz, I agree with you, but Golden over ruled me.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #27
Boozad

W7 Pro x64 SP1 | W10 Pro IP x64 | W8.1 Pro x64 VM | Linux Mint VM
 
 

Agree with what? That I've been rude? I posted on the off chance that it may be relevant to Layback Bear's issue as I have stated more than once, I even linked back to the original thread with all of the information in it, never did I ask for help in this thread. I'll go through and delete all of my posts in this thread shortly, I'll just give it ten minutes or so so that maybe this will sink in for those of you who think I tried hijacking a thread for my own gains.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #28
Gandalf

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Boozad - a flat tire is a flat tire, but how that became flat is a totally different ball of wax.
I intended no disrespect to you by my remarks. I just didn't see any relationship between your issue and Bear's.
I saw your posting as a request for help, thus the reason for my reply. I apologies for any miss understandings.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #29
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

TO ALL.
Thank you for your help and suggestions.
I have removed the unknown device and rebooted. I fixed for now.
I think Device Manager was remembering when I had a external ssd plugged in.
My System SpecsSystem Spec
25 Apr 2014   #30
carwiz

Windows 7 Pro-x64
 
 

That's great Jack and thanks for reporting back. I've unsubscribed from this thread.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 This Base system driver problem.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Base System Device Driver
I have recently reinstalled Windows 7/64 (ultimate) to my Vaio VGN-Z710DD (sold in Canada only). For Device manager the driver is not installed. I have downloaded the driver from Vaio website (Memory Devices for WIndows 7 x64). After the install, the system tell me the installation was no...
Drivers
Base System Device no driver
Hello all, I succesfully installed Windows 7 Home Premium x64. Only one device in devicemanager has no driver, or is not functioning correct. see picture below: Does someone has a suggestion how to solve this?
Installation & Setup
Yet another Base System Device Driver error.
Seems to happen often. The error code is 28. I know I've seen a few threads pertaining to this particular error code but none of the laptops listed that I have seen are the Lenovo 3000 N200 Model number 0769 laptop that I have, and I would very much like some help with figuring out what driver I...
Drivers
Hp dv6 usb device and base system driver unknown
Hi! im new 2dis forum. i hav a hp dv6 laptop wid following config: amd turion X2 processor 4gb ram windows 7 ultimate 64bit os. for 3days i get error messages telling that my base system drivers,std enhanced pci to host usb host controllers n my usb hubs are unknown devices.. cos of it...
Drivers
Reinstalling Base System Device driver -- please HELP!
My Dell Inspiron 1521 laptop's built-in microphone doesn't work anymore after I installed Window 7. I followed suggestions to uninstall the Audio device driver and to reinstall. I uninstalled the Audio device driver and now my "Base System Device" doesn't have a driver. I troubleshoot and try...
Sound & Audio
Base system device driver missing
I have windows 7 ultimate I get base system device missing. How can I fix this Please I need help. Thank you
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:08.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App