Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Dell c400 Video driver issues...


16 Feb 2009   #1
ashishgupta13

Windows 7
 
 
Dell c400 Video driver issues...

Hi There

I'm able to install video driver for Dell C400 (Intel 830M) successfully, but for some reason Win 7 uninstalls it after reboot.

I even tried booting with Driver Signature Enforcement turned off, but it didn't help.

I'm stuck with 640 x 480

Any ideas?


My System SpecsSystem Spec
15 Apr 2009   #2
rbolt

mac osx 10.5.7 & Ubuntu 9.04
 
 

i have been testing also in the same machine. how you got your driver?
My System SpecsSystem Spec
15 May 2009   #3
uptown

Vista
 
 

Any luck finding a driver for the C400? I just installed RC1 last night and kinda feel like I'm back in 1983 at 640x480.
My System SpecsSystem Spec
15 May 2009   #4
uptown

Vista
 
 

My System SpecsSystem Spec
20 May 2009   #5
avisponrock

Windows XP Pro SP3 (C400 / X300) Windows 7 Ultimate (Vostro)
 
 

Hi, this is my first post. I have a old Latitude C400 and I install windows vista some mouths ago. The only problem is the i830 integrated video card, no found driver to works.... but I try with old driver for 2k / XP taken from fujitsu website... and works fine.

The last week I install a new fresh copy of Windows 7 RC 7100, with the same driver and works with no problems until this moment. Runs like xp with 512 mb ram.

This link is to download driver, note that setup no works. You must be decompressing the file and install manually the drivers.

For first networking and internet access you can use the 3com lan driver for xp, downloaded directly from Dell website

All other drivers be automatically downloaded and instaled with windows update, including a ralink minipci wireless card, soundcard, infrared, etc.

Brgrs

Cristobal from Chile
My System SpecsSystem Spec
21 May 2009   #6
rbolt

mac osx 10.5.7 & Ubuntu 9.04
 
 

Hi Cris,

I tried the driver you gave us. it gave a an error 43. it didnt load after restart.
My System SpecsSystem Spec
21 May 2009   #7
avisponrock

Windows XP Pro SP3 (C400 / X300) Windows 7 Ultimate (Vostro)
 
 

Remenber install manually the drivers via device manager. Setup not works.
My System SpecsSystem Spec
21 May 2009   #8
rbolt

mac osx 10.5.7 & Ubuntu 9.04
 
 

yes i did that.
My System SpecsSystem Spec
21 May 2009   #9
avisponrock

Windows XP Pro SP3 (C400 / X300) Windows 7 Ultimate (Vostro)
 
 

Okay this night I make a "step by step how to" to install correctly the driver

brgrs

Cristobal from Chile
My System SpecsSystem Spec
21 May 2009   #10
avisponrock

Windows XP Pro SP3 (C400 / X300) Windows 7 Ultimate (Vostro)
 
 

Is possible you take a screen shot of device manager?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Dell c400 Video driver issues...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Dell c400 Video driver issues...
Thread Forum
video driver issue on dell gx270 please help Graphic Cards
Solved Windows 7 x86 video driver for dell d800 Graphic Cards
Would Windows 7 run on an old Dell Latitude C400? Hardware & Devices
Dell C400 has extra monitor Drivers
Intel 82830 video driver for Dell C400 Drivers
dell c400 audio and wireless network drivers Drivers

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App