Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: no driver for nvidia nforce system managament help !


11 Feb 2010   #1

windows 7 64 bit premium
 
 
no driver for nvidia nforce system managament help !

in my devices look at photo..it says no drivers for this device ,but it says its a nvidia driver.any help would be great thanks.I have windows 7 64 but premium

My System SpecsSystem Spec
.

14 Feb 2010   #2

windows 7 64 bit premium
 
 

Someone must know why it says no driver in stalled surely you need one for this,,,,help ,
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2010   #3
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

That would be because it isn't really a driver (no .sys), more like an a few files (a .DLL, a .nvu, and one .exe) that go and tell Windows what to do with itself (and add the Nvidia name to a few devices in Device Manager). It is showing as it should and you're not missing anything.

Guessing that this is your motherboard (what you have listed in your specs all Google searches right back to any thread you posted here),

GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) - GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview

if so it is a Nvidia 630i based board and you can ge the latest motherboard drivers here,

NVIDIA DRIVERS 15.49 WHQL

which also includes and updated SMBus (4.74). Even if you install it, other than the version number changing it will still show as "no driver installed".
My System SpecsSystem Spec
.


18 Feb 2010   #4

windows 7 64 bit premium
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by stormy13 View Post
That would be because it isn't really a driver (no .sys), more like an a few files (a .DLL, a .nvu, and one .exe) that go and tell Windows what to do with itself (and add the Nvidia name to a few devices in Device Manager). It is showing as it should and you're not missing anything.

Guessing that this is your motherboard (what you have listed in your specs all Google searches right back to any thread you posted here),

GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) - GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview

if so it is a Nvidia 630i based board and you can ge the latest motherboard drivers here,

NVIDIA DRIVERS 15.49 WHQL

which also includes and updated SMBus (4.74). Even if you install it, other than the version number changing it will still show as "no driver installed".
Thanks for your help i have gave u rep
My System SpecsSystem Spec
Reply

 no driver for nvidia nforce system managament help !




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33