Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Have strange diveces not working in device!!manager

24 May 2010   #1

Window 7 Ultimate 32bit
Have strange diveces not working in device!!manager

what should I do guys?

Attached Thumbnails
Have strange diveces not working in device!!manager-untitled.jpg  
My System SpecsSystem Spec
24 May 2010   #2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86

Dont worry, they are not strange devices. Both the teredo interface and the ISATAP adapter are concerned with sending IPv6 packets over IPv4 infrastructure. These technologies are meant to help businesses transition to IPv6 infrastructure. For the consumer these come into play for IPv6 and Homegroups.

Regarding the ISATAP adapter, MS says the yellow exclamation mark can be safely ignored. It is meaningless and the device works properly though it may seem from the exclamation mark that it isnt. See this link.

On a Windows Vista-based computer or on a Windows Server 2008-based computer, the Microsoft ISATAP adapter appears with a yellow exclamation mark next to it in Device Manager, and you also receive an error message

For Teredo, you may want to keep it if you use IPv6 and/or Homegroups. Try right clicking on the device and uninstalling. After that, scan for hardware changes in the device manager menu bar, hopefully teredo will be installed correctly automatically.

Also, make sure you have IPv6 enabled/ allowed in your firewall. If you use ZoneAlarm, enable IPv6 in it.
My System SpecsSystem Spec
24 May 2010   #3

Window 7 Ultimate 32bit

Thanks mate problem solved!!!!!!!!!!!!! please check this. Philips Brand New screen build in sound does not work, HELP!!!
My System SpecsSystem Spec


 Have strange diveces not working in device!!manager

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Strange USB Drive Showing in Device Manager
I was just farting around earlier doing a bit of maintenance and the usual checks when I expanded Disk drives in Device Manager. My SSD, Caviar Black, Caviar Green and Hitachi USB external drive all showed up fine, but I also have a weird 'ghost' drive showing up in there too which has a very...
Hardware & Devices
HP Pavilion Dv6 trackpad stops working, not in device manager
"HP Pavilion dv6-2157wm Entertainment Notebook PC" Here's the list of things I've tried and I'm not sure what else to do: sfc /scannow chkdsk C: /f Updated the BIOS Uninstalled Synaptics driver, re-installed newest version Uninstalled Synaptics driver, tried letting Windows Update...
Hardware & Devices
Display Adapter not showing up under device manager/AMD not working +
Hi, I've been trying to figure out how to fix this for about two days now. I've uninstalled everything AMD/ATI (multiple times) and tried to reinstall my graphics driver using AMD Catalyst. It always says that my computer "does not contain a proper graphics adapter." I've used Driver Sweeper to...
Graphic Cards
Device manager not working correctly
Something happened to my device manager that is keeping it from operating correctly. When I select ANY device and select Update Driver Software, it does absolutely nothing. It does not bring up the window asking how you wish to look for drivers. If I select ANY device and select Uninstall it does...
DVD (not working) not found in Device manager, 1 USB port not working
I have a HP dv6910us Pavilion and the DVD is not listed in Device Manager. DVD Tray opens and light comes on but does not play DVD. 1st USB port on left side gets - USB Device Not Recognized.One under it works and one on the right side works. OS Windows7 Ultimate. It is running kind of screwy so...
Hardware & Devices
Wireless Adapter not found, yet its working properly in Device Manager
I recently moved my computer away from my router to a different room. So I bought myself a wireless adapter, a D-Link DWA-160 wireless adapter. I installed the drivers with the CD and followed the instructions. At the end of the installation it gave me this:...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:11.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App