Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Gadgets problems: All cpu meter, network meter and ilMeteo not work!


12 Sep 2011   #11
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rdajunior95 View Post
Still not working
Do you mean the gadgets from the Microsoft link are not working as well?

As a test, create a new administrator account, and see how they work while logged in that account.


My System SpecsSystem Spec
.

13 Sep 2011   #12

Win 7 Ultimate SP1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rdajunior95 View Post
Still not working
Not here either. It told me that I already had it installed and would I like to replace it so I did. But I still ended up with just that little white square with a < in it. I have Windows Ultimate 64 bit on a Thinkpad x300 but the crazy thing is that I had this gadget running problem free ever since I got the laptop 3 years ago. It worked until a few weeks ago and is still working on my desktop.
My System SpecsSystem Spec
16 Sep 2011   #13

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Yup the gadgets from the microsoft website that were added by addgadget.com are not working. If I create another account, its going to leave a lot of useless files for me and I am running a bit low on hard drive space. Is there any other solution?
My System SpecsSystem Spec
.


16 Sep 2011   #14
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

If the new account's works properly, then you could move what you want from the old account to the new account and delete the old account afterwards to regain the HDD space.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2011   #15

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

A lot of these issues were caused by adobe updates and adobe processes running at startup. As an easy test, you can run a clean boot to see if the problem goes away. If so suggest reenabling everything but adobe startup and see if problem is still fixed. A Guy

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

A Guy
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2011   #16

Win 7 Ultimate SP1 64 bit
 
 

Another great idea but I tried it step by step and still no luck. This is certainly a frustrating problem although fortunately it's just a gadget i.e. nothing of real importance.

It is still working fine on my souped up, rebuilt HP Blackbird where this particular gadget is of much more use and interest. On this ThinkPad X300 it's just a toy.

I have a feeling that this problem will only be solved (in my case anyway) by a re-installation of Windows 7 and that sure won't happen until something really serious goes wrong.
My System SpecsSystem Spec
26 Sep 2011   #17

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Didn't work for me either.
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2011   #18

Windows 7 Pro x64
 
 

Im having these same problems with all the gadgets from Addgadget.com(they were all on Windows 7 gallery until Microsoft turned off gallery)

Tried every proposed fix, but none worked.
I contacted Addgadget, so lets see what they know about it...

EDIT: Just to you guys know, I ran that scan cmd to check system files, and Ive got millions of reapired files. I got a log with 3500 lines :/
Is it normal, Since I've just installed Windows 2 das ago?
My System SpecsSystem Spec
11 Oct 2011   #19

Windows 7 Home Premium x64
 
 

I wrote to addgadgets.com too. It has been more than a couple of weeks and I haven't heard anything back from those guys.
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2011   #20

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Ok I've eventually found a solution after trying out almost everything. Doing this on Windows 7 64bit.

Go to: Control Panel -> Internet Options/Properties -> Programs -> Set Programs -> Set Programs Access and Computer Defaults ; Select Microsoft Windows and click 'ok'.

Now check the All CPU Meter gadget, should be working by now.

Hope this helps.

Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Gadgets problems: All cpu meter, network meter and ilMeteo not work!




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Gadgets problems: All cpu meter, network meter and ilMeteo not work!
Thread Forum
Network Meter not displaying Network Interface Gadgets
Solved 1 meter or 2 meter led strip ? PC Custom Builds and Overclocking
all cpu meter Gadgets
network meter not working? Gadgets
network meter gadget doesn't work! Gadgets
Problem with network meter Gadgets
Free - Network Bandwidth Meter x86/x64 Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33