Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All the gadgets are not working / user profile


28 Oct 2010   #1

 
 
[SOLVED]All the gadgets are not working / user profile

Dears,

After restart the Clock, Calendar and the Large Notes Gadgets stopped working!! My problem was that I lost all the 8 notes used in LargeNotes now the second problem is non is working! they are there but they are not there!

I created a new user profile and they appeared without a problem! How do I solve this issue many thanks regards! here is a how the clock gadget looks in my profile.


Windows 7 32bits.


Solution:

Gadgets not Displaying Correctly in Windows 7 - Fix



Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

28 Oct 2010   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #3

 
 

Hello, I followed what you said and there is nothing to restore.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.


28 Oct 2010   #4

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I am having this same problem. absolutely no gadgets are working. I've tried restoring the old ones and also downloading new ones. Neither worked.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #5

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

This may help. Run up to 3 times if errors are found
SFC /SCANNOW Command - System File Checker
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Just had a thought. Gadgets do not work if UAC is off.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #7

Windows 7 Professional 32bit
 
 

I got the same case here, it seems that this happened after installing the new updates of windows 7. I have my UAC set at default level.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #8

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

the scan said everything was fine and my UAC is also default.
(p.s. I'm on home premium 64 not 32 like saad3000)
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #9

 
 

The only thing u can get it to work is to create a new account. This is pain... And the only reason this happened is because one of the updates got installed and screwed everything up. I haven't restarted windows 7 since last week and today was the day that I lost upto 8 notes filled with lots of info :< no backup... Guys if anyone solves this problem let me know.

The things I did: System restore = problem still exist..
SFC = problem still exist
Safemode + removing the settings / gadgets under user profile/appdata/microsoft/windows sidebar = problem still exist
Restoring sidebar/gadgets to defaults = problem still exist
Registering alot of DLLs related to gadgets = problem still exist.
UAC both ways off and On / Notify and Do not Notify = problem still exist

Only solution I found is to create a new account, which i really don't want.

Regards,
Saad
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2010   #10

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Well how about a system restore?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 All the gadgets are not working / user profile




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33