Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: iframe/hyperlink issue

19 Nov 2010   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
iframe/hyperlink issue

Hi all,

First of all, nice forum and great topics!!

Now here is my question.

I'm creating a gadget where i can see some graph of our website, tricky thing is you need to login.

So created html code that works fine in a browser, but ofcourse not in the gadget.

The only issue is it opens in a firefox/IE/opera/... window.

I searched on the internet and its a know problem.

Tried a few ding but nothing seems to work.

Are there users that know a few things i can try?

Will javascript help or has it the same issue?

Thx


Greeting mini

Ps: my favorite gadget is Weather and sticky Notes


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 iframe/hyperlink issue




Thread Tools



Similar help and support threads for2: iframe/hyperlink issue
Thread Forum
Solved Use of hyperlink in email reply Browsers & Mail
Rogue Apache modules pushing iFrame injections which drive traffic to Security News
iframe not working in Waterfox Browsers & Mail
Invisible iFrame drive-by malware attacks explained [VIDEO] Security News
sending a hyperlink Browsers & Mail
How to force a hyperlink to open in IE? Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:42 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33