Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Gadgets startup slow !!! :(

13 Apr 2011   #1

Windows 7 Home Basic 64-bit Service Pack 1
 
 
Gadgets startup slow !!! :(

Updated to Win 7 SP1 and the gadgets take a long time, say about 1 minute to load at startup..... didn't have this problem when I didn't have SP1 installed, it generally took around 15 to 20 seconds to load. What's wrong with SP1 ?? Any guesses ???

I use the following gadgets:

1. The Clock
2. Kaspersky Intenet Security Gadget
3. Daemon Tools Lite Gadget
4. Weather

Thanks for helping in advance......

My System SpecsSystem Spec
.

13 Apr 2011   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by soup2511 View Post
Updated to Win 7 SP1 and the gadgets take a long time, say about 1 minute to load at startup..... didn't have this problem when I didn't have SP1 installed, it generally took around 15 to 20 seconds to load. What's wrong with SP1 ?? Any guesses ???

I use the following gadgets:

1. The Clock
2. Kaspersky Intenet Security Gadget
3. Daemon Tools Lite Gadget
4. Weather

Thanks for helping in advance......

If I remember correctly there was an issue between AV apps and 32 bit win 7 when updating to sp-1. did you update in the correct manner?
My System SpecsSystem Spec
14 Apr 2011   #3

Windows 7 Home Basic 64-bit Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by soup2511 View Post
Updated to Win 7 SP1 and the gadgets take a long time, say about 1 minute to load at startup..... didn't have this problem when I didn't have SP1 installed, it generally took around 15 to 20 seconds to load. What's wrong with SP1 ?? Any guesses ???

I use the following gadgets:

1. The Clock
2. Kaspersky Intenet Security Gadget
3. Daemon Tools Lite Gadget
4. Weather

Thanks for helping in advance......


If I remember correctly there was an issue between AV apps and 32 bit win 7 when updating to sp-1. did you update in the correct manner?
I updated using windows update.... .... and there was no conflict during the update...
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Gadgets startup slow !!! :(





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:35 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33