Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem With The Gadgets In Windows 7

19 Nov 2011   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Problem With The Gadgets In Windows 7

Hi everybody

I have a problem with the gadgets in Windows 7 .. Gadgets do not work the right way as it was working previously .. Now, after an optional hourly, calendar and index of CPU weather and Kaspersky is clear from the images does not work Kaspersky weather and the right way and also after the closure of the device and restart the tools disappear!!!



My System SpecsSystem Spec
.

19 Nov 2011   #2

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Hello Mohanned Aladin

See if these are of any help to you -
Gadgets not Displaying Correctly in Windows 7 - Fix
Gadgets - Restore Default Gadgets
My System SpecsSystem Spec
22 Nov 2011   #3

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Unfortunately the problem still exists try to solve, but I could not

http://www.youtube.com/watch?v=YoJn0gWhJ3Q
My System SpecsSystem Spec
.


26 Nov 2011   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Your likely cause is Kaspersky itself. It has been known to interfere with the Windows 7 sidebar gadgets. Try running a clean start to see if the weather gadget will work correctly. You can then enable until you find the culprit. Suggest enabling everything but Kaspersky as your first test.

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

A Guy
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2011   #5

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Unfortunately, still the problem exists
My System SpecsSystem Spec
01 Dec 2011   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

You could try creating a new user account and see if the problem occurs in the new account as well. A Guy
My System SpecsSystem Spec
01 Dec 2011   #7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I have made the user a new and Gadgets correctly by 100%, but in the old user does not work at all !
My System SpecsSystem Spec
01 Dec 2011   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

You have something corrupted in that user. You can transfer your settings to the new user. You should be able to just copy and paste your files. Make sure your new account is an administrator account if your old one also was.

Open Explorer (any folder) > Click on organize in upper left > Folder and Search Options > Click on view tab > Check Show hidden files and folders if it is not checked > Click OK to save

Now navigate to your C:\Users\(Old User name) folder and copy all the files and folders in the C:\Users\(Old User name) folder to the C:\Users\(New User name) folder.

You can either right click copy, then paste, or use Ctrl+A to highlight, and then Ctrl+C to copy, then Ctrl+V to paste.

A Guy
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2011   #9

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Thank you very much. I hope that there will be no problems in some programs in the future.

Thank you my friend


My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2011   #10

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

You're very welcome, glad we could help

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem With The Gadgets In Windows 7




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33