Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Gadgets Suddenly Stopped Working


23 Mar 2012   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Gadgets Suddenly Stopped Working

Suddenly a few days ago a few of my gadgets stopped working, they just show up as a white box with a <. All CPU meter and my GPU Meter from Microsoft's site being the two of gadgets that stopped working and i really need them. I tried downloading and installing RivaTuner to see if it worked, and it didn't it just did the same thing. Also my Weathereye gadget also does not allow me to choose my city anymore rendering it rather useless too. I have tried the Reset_Gadgets.bat and it didn't work, also tried FixMyGadgets.cmd and also didn't work. I found on many sites about registering dll's I tried them all and to no avail. I just want to figure out how to fix these gadgets, if it was just the weather gadget it would be fine, i could handle it but i need my GPU gadget especially. I have attached a picture of what the gadgets look like, as you can see the rest of my gadgets all still work.

My PC Specs are:
Windows 7 Ultimate x64
Intel i7 Core 2600k @ 4.2GHz
ASUS P8P67 Deluxe
EVGA GTX 580
16Gb Ram




Attached Thumbnails
Gadgets Suddenly Stopped Working-gadgets.png  
My System SpecsSystem Spec
.

24 Mar 2012   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums Jj333 33. Try this:

Start> In search box type

Default programs

Enter

Set program access and computer defaults> Choose Microsoft Windows> Click OK



You may have to make your favored browser, media player, and/or email program defaults again after. I have not needed to do this myself, so I am uncertain.

A Guy
My System SpecsSystem Spec
25 Mar 2012   #3

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Not sure which association wasn't set correctly but doing this fixed my problem, thank you very much! This was pretty much the only thing that nobody else hadn't already suggested. Again thanks a ton!
My System SpecsSystem Spec
.


25 Mar 2012   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Glad we could help, and you got it sorted

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Gadgets Suddenly Stopped Working




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:07 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33