Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No install ?


17 Oct 2010   #1

Windows 7 64-Bit
 
 
No install ?

When I try to install Company of Heroes: Tales of Valor on my system the Autoplay comes up (install, update, etc) but when i click install the autorun disappears and the installer never launches. It also lockes my Task Manager forcing me to force-log-off. All my other games run and install fine so this is highly confusing for me. Any tips ?

My System SpecsSystem Spec
.

17 Oct 2010   #2

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Have you tried closing Auto-Play after inserting the DVD, then going to Start --> "Computer" and then right-click on your DVD Drive and click on "Open" and then click on Setup.exe (or "Setup" or "Install"). Let me know if this works for you or not.
My System SpecsSystem Spec
18 Oct 2010   #3

Windows 7 64-Bit
 
 

Yea it deosnt work that way earthr (ive also ran in admin)
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 No install ?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33