Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: c.s 1.6 not working

01 Apr 2011   #1

Windows 7 ultimate x32bit
 
 
c.s 1.6 not working

hey guys whenever i try to open c.s the start screen appears with 2 mask men but when i start the game a fatal error comes saying NET_QueuePacket: WASENETDOWN and the game does not work. Plaese help!!!!!!!!

My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2011   #2

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Ok this is an older game so, first thing to say remove the game, then run your disk defrag. Once that is done. Reinstall the game from steam or cd which ever you have. Make sure you do all the game updates it has out. Run the game again and dont make any changes to the setting to make sure it works. If it works change your setting to what you normally run the game at, if it fails again then there is your issues. Also make sure that you have all the current drivers for your system.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 c.s 1.6 not working





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:15 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33