Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Age of Empires 3, error displaying subtitles

29 Dec 2011   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Age of Empires 3, error displaying subtitles

Hello.
True, this is my first post in this forum and therefore I will try to be concise.
I bought myself AoE 3 with all the extras. Once you have everything installed and ran the game (my system is Windows 7 Home Premium 64 bit) I started at the beginning of set parameters: resolution, the scale of the UI, etc. When I came accidentally on one of the tabs I noticed something like this:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting




I thought it would not interfere in the game but I did not ran your dialogue spoken by characters and quantities of raw materials held. I would ask the advice of those who have had these same problem and managed to solve it.

PC Parameters:
CPU Intel i7 - 740QM. 1.73Ghz
Memory: 4 GB
Graphic Card: AMD Radeon HD 6370M

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Age of Empires 3, error displaying subtitles





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33