Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Battlefield Bad Company 2


13 Mar 2010   #1

Windows 7 Ultimate
 
 
Battlefield Bad Company 2

I start the game up and sometimes I get to play for about 20 minutes and then it stalls and boots to windows. Sometimes I don't even get to spawn. The Specs on my PC are correctly listed in my profile. I don't think I should be having issues.

This also happens with Torchlight, and I haven't been able to get WoW on yet. Keeps asking for CD's when I download the client from Battle.net.

My System SpecsSystem Spec
.

13 Mar 2010   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Arundel View Post
I start the game up and sometimes I get to play for about 20 minutes and then it stalls and boots to windows. Sometimes I don't even get to spawn. The Specs on my PC are correctly listed in my profile. I don't think I should be having issues.

This also happens with Torchlight, and I haven't been able to get WoW on yet. Keeps asking for CD's when I download the client from Battle.net.
Sounds like a driver can we get more info on both your system and the problem



Thanks

Ken
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2010   #3

Windows 7 Ultimate
 
 

That's about all I have on the problem. As far as the system goes Its a 500gb Sata Seagate Barracuda, XFX Radeon HD 5750 1g PCIe DDR5 XXX edition. 2gb of OCZ Fatality PC10666 DDR 3 (the other 2gb stick is bad waiting for a new one) AMD Phenom quad core Black Edition AM3 3.2 ghz, MSI 790x-G45 mother board, an Ultra 500w modular power supply, and it is in side of a Ultra Gladiator case with x2 120mm Fans. All drivers are up to date.
My System SpecsSystem Spec
.


13 Mar 2010   #4

Windows 7 Ultimate
 
 

P.S. Sorry forgot to thank you been fighting with the darn PC so much got me all messed up. So Thanks for the help and fast response.
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2010   #5

windows 7 Home Prem x64
 
 

the issue with bad company 2 could be to do with your onboard sound? my mate had a similar problem but his was freezing before he could log into a server and had to ctr alt del out of the game everytime! i did some digging around the forums and found that bad company 2 has an issue with direct sound or something and onboard sound is a no no? if you have a spare sound card lying about (dosnt really matter if its not a top of the range one) i would try it just to rule this out?? if you do try this dont forget to disable the onboard in the bios and remove any drivers and reg entries left behind??

Im not saying this could fix your problem im saying that it fixed it for my mate?? worth a try??
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2010   #6

Windows 7 Ultimate
 
 

Thank you for your reply I do acutally have a sound card laying around its a older one Creative X-fi Gamer Series but I will give that a whirl and see if I can get it going.
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2010   #7

windows 7 Home Prem x64
 
 

yea i would Arundel, just to rule that out if not anything??? please let me know how you get on yes??? good luck?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Battlefield Bad Company 2




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:05 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33