Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: can't intsall the sims2 back on

04 Apr 2010   #1
vanriel anne

Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
 
 
can't intsall the sims2 back on

hi all.
as you have readin in the title in just cant get the game installed back on.

mij father wanted the games to be on the external harddisk, so my brother tryed tho do that.

it just gone totally wrong so we had to unstal the sims and now we cant get it back on.

can some one please help me?, i really want to play the game angain.


My System SpecsSystem Spec
.
04 Apr 2010   #2
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Hi and welcome to the forums, please can you be more specific about not being able to reinstall the Sims 2. Is there an error message or will it just not load? Could you also please fill in your System Specs in User CP.

Without knowing too much about what is wrong why not try a system restore to before it all went wrong and then try installing the Sims 2.

Oli
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #3
vanriel anne

Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
 
 

hi, thx for your reaction.

well when i put te disk in mi pc it just does nothing.
no error, no window or what so ever.
My System SpecsSystem Spec
.

04 Apr 2010   #4
severedsolo

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

hi vanriel anne welcome to the forums, can you please fill out your system specs in the User CP so we know what we're working with please? also please put which version of windows you are using, and whether it is 32 bit or 64 bit

from your initial description of the problem it sounds like Autoplay isnt kicking in, have you tried running it by clicking Computer>D:\ (assuming your cd drive is D:\)>autorun.exe ? sorry if thats a tad obvious and you have already tried it, but im just trying to cover all the bases
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #5
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Go to Computer and double click on drive D:\ if you haven't already done so.

Post back with any results.

Oli

Edit: Dang, severedsolo beet me too it, and we had the same advice :P
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #6
vanriel anne

Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
 
 


nope doubble-klicking on te disk drive doesnt work either, i do get a win dow taht asks for permissoin to run te soft ware.

when i gave the permission the pc does what it normally does, spinning the disk, bud after 15 sec. it stops.

by the way, i have tryed to fill in as many forms as plauseble.
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #7
severedsolo

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

ok well thats the basics out of the way, now lets get down to the serious work

next, i would recommend doing a system restore back to the point before your brother started messing with it, with a little bit of luck, that will undo whatever it is that he did
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #8
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by severedsolo View Post
ok well thats the basics out of the way, now lets get down to the serious work

next, i would recommend doing a system restore back to the point before your brother started messing with it, with a little bit of luck, that will undo whatever it is that he did
What he said, you're too quick for me!

Oli
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2010   #9
severedsolo

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

the wonders of live posts

vanriel anne iv just had a thought, your anti virus may interfere with the restore, so if it doesnt work, try it in safe mode, (spam f5 when you switch your pc on until you get a screen asking which OS to boot then press f8 and select safe mode)
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2010   #10
vanriel anne

Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
 
 

okay system restore, where can i find it?
my computer> hard drive> restore prevous versions?.
bud if i do this al the programs that hafe been installed and added after the problems haf begon stay the same or ...?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 can't intsall the sims2 back on




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Random BSOD--Several different codes back to back. New computer.
Computer seems stable and then will randomly BSOD-- Doesnt seem to be consistent with what im doing. A few of the BSOD's came after a 'error memory reference line' or something like that. Computer is new, I installed drivers with supplied disks from motherboard manufacturer (asus). At first I...
BSOD Help and Support
How do I get back drop down list...save as back?
When I was on 7100 RC x64 Ultimate, whenever I download something to a folder and if that folder already has several files in it all starting with abc...then when I type the first a, Windows would cleverly drop down a list of file names all starting with a and I can select from the drop down list...
General Discussion
please help, i'd really like to be able to play sims2 university.
can someone please help me? a few weeks ago, i bought a legit copy of sims2 university. the installation seemed to be ok, but when i try to load and play, all i get is a blue screen. i have downloaded the latest directx drivers, and searched online for a patch, which is what i needed for the...
Gaming
Trying to Change back my windows 7 Icons back to default
Alright Guys I installed Iconpackager the latest version. I wanted to change my icons to something else so I did that. Now when I wanted to change them back to default I selected the windows default icons but when I did that all the icons were windows vista. If anyone knows my problem please let...
Themes and Styles
Microsoft strikes back at Google on e-mail back-up plan
Microsoft strikes back at Google on e-mail back-up plan | ZDNet
News
How to get the Audio Output Device back and re install back onto Windo
Hi, I've been on Window's 7 Ultimate 7 64bit for the past three months. Everything have been working smoothly. I've been having the sound perfectly until I recently wanted to listen to a youtube clip and there is no sound. It says "No Audio Output Device Installed". I have tried various...
Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:11.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App