Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Warcraft 3 disconnects all the time


16 Apr 2010   #1

win 7
 
 
Warcraft 3 disconnects all the time

Hey, so I've got this problem, that whenever i try to play Warcraft 3 Frozen Throne in battlenet, i get disconnected after about, 1-10minutes, and I am able to join into a new game right away, and tried with skype, that it wont disconnect me from there, so it isnt about my internet, right?
Things ive tried:
Brother told me that had same problem with his win 7, so he went to the Ctrl+alt+del panel (cant remember the name in english ) but anyways, and there is reource monitor(?), and it told him different things that need to be fixed (which had spiked up at the time of disconnecting), but now that I've tried my best, it just shows that wc3.exe (warcrafts process) spikes up to 300 000kt, and average ~50 (from resource monitor so its propably %?).
I've also changed ''my look'' into this Windows 95 kind of, and changed the quality of sounds into CD-quality, from Studion-quality.
And well anyways, its that old game, so the problem isnt my computer(?), and anyways, like my brother got his fixed and is now abled to play, so it isnt that windows 7 doesnt run it whatever i try to.

I'm using eMachines ET 1331, and like it shows, win 7.

I havent got any answers (or just helpless idiots telling me ''lok dda gogle'' on other forums so thought i'd try here, PLEASE help me. I'm also using Avast, but ive tried without it, with it, and it as disabled, so quite sure that isnt it.

-Daissi

My System SpecsSystem Spec
.

16 Apr 2010   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Daissi View Post
Hey, so I've got this problem, that whenever i try to play Warcraft 3 Frozen Throne in battlenet, i get disconnected after about, 1-10minutes, and I am able to join into a new game right away, and tried with skype, that it wont disconnect me from there, so it isnt about my internet, right?
Things ive tried:
Brother told me that had same problem with his win 7, so he went to the Ctrl+alt+del panel (cant remember the name in english ) but anyways, and there is reource monitor(?), and it told him different things that need to be fixed (which had spiked up at the time of disconnecting), but now that I've tried my best, it just shows that wc3.exe (warcrafts process) spikes up to 300 000kt, and average ~50 (from resource monitor so its propably %?).
I've also changed ''my look'' into this Windows 95 kind of, and changed the quality of sounds into CD-quality, from Studion-quality.
And well anyways, its that old game, so the problem isnt my computer(?), and anyways, like my brother got his fixed and is now abled to play, so it isnt that windows 7 doesnt run it whatever i try to.

I'm using eMachines ET 1331, and like it shows, win 7.

I havent got any answers (or just helpless idiots telling me ''lok dda gogle'' on other forums so thought i'd try here, PLEASE help me. I'm also using Avast, but ive tried without it, with it, and it as disabled, so quite sure that isnt it.

-Daissi
Are you using homegroup for networking?
My System SpecsSystem Spec
16 Apr 2010   #3

win 7
 
 

Its some win 7 feature? Quite sure im not, if it is that what you mean.

Edit: Ohh yeah, well my bro told me that my computer said something to him earlier about media player, could it affect?
My System SpecsSystem Spec
.


16 Apr 2010   #4

win 7
 
 

To HIS computer of course. Something like ''kotiverkko'' which is finnish but means the same as homegorup.

Adding info: Quite sure i found the homegroup, and it told me at the very start that ''Crate a homegroup'' so im not even in one? But anyways, I disabled everything from the settings.

Moar: Found that theres this ''System discontinuities'' (not sure if its exatly like that because im using the finnish version so used the translation from kaannos.com), but couild that be something that cuts off the game?
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2010   #5

Windows 7 Premium 64bit
 
 

I have a Linksys WRT54G wireless router. After upgrading the firmware I had no more lag issues playing Warcraft III online games. Good luck!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Warcraft 3 disconnects all the time




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Warcraft 3 disconnects all the time
Thread Forum
External HDD disconnects/reconnects every time I use it Hardware & Devices
My internet disconnects for a short period of time? Network & Sharing
Repetitive disconnects Network & Sharing
Warcraft III RoC + Warcraft III TFT Problem Gaming
Random disconnects Network & Sharing
Networked Printer Disconnects After Time Hardware & Devices
RDC Disconnects with any Typing Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33