Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Having serious problems with Icewind Dale I and II


05 May 2010   #1

Windows 7 64x
 
 
Having serious problems with Icewind Dale I and II

I'm on Windows 7 64x, just freshly installed on my new laptop.

First the issue:

Installation goes through fine, even without setting compatability for the setup programs. Not a hitch.

When I click on the game to run it, either directly from the games folder or by using the game CD autorun (clicking 'PLAY' on the interface) sometimes I get a black screen (like the game is trying to run) and sometimes I don't, either way in about 2-3 seconds I get the "Icewind Dale (I or II) has stopped working". I click to search for a solution, and it does nothing.

I've tried running them both in all compatability modes with Run as Admin on and off. I have NO idea where to go with this. My system details follow, I'd appreciate any information or suggestions I can get:

ASUS U30Jc notebook
Windows 7 64x Home Premium
Intel i350
NVIDIA Geforce 310M (Dedicated, it's got that Optimus tech)
Intel Integrated Graphics

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Having serious problems with Icewind Dale I and II




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:20 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33