Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Theme Problems...


14 Aug 2010   #1

windows 7 ultimate x64
 
 
Theme Problems...

Hello, uh this thread is close to my other thread but in this thread I need help with my themes, it seems like they are disabled, and even though there is one theme i can choose it still uses Windows Classic Theme, so please help :s
oh yeah its on my windows 7 ultimate x64
image:



My System SpecsSystem Spec
.

14 Aug 2010   #2
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Do you have aero turned on?
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #3

windows 7 ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jacee View Post
Do you have aero turned on?
Where is that option?
My System SpecsSystem Spec
.


14 Aug 2010   #4

64-bit Windows 8.1 Pro
 
 

Did you perform a system restore as was suggested in the other post?
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #5

windows 7 ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Tews View Post
Did you perform a system restore as was suggested in the other post?
Yes but it says: No restore points have been created on this computer's system drive.
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #6
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

It would be here


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #7

windows 7 ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jacee View Post
It would be here
Well when i got into it all i got is this:

My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

I'd be curious but what video card does it show you as having in the Device Manager? Additionally, is the Theme services turned on within Services?
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #9

windows 7 ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Darician View Post
I'd be curious but what video card does it show you as having in the Device Manager? Additionally, is the Theme services turned on within Services?
hmm if you mean Display Adapters then I have ATI Radeon HD 4670
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2010   #10

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

What about the Themes service? If you go in the Start Menu and type in the search box "services.msc", check in Services to ensure this service is set to automatic and currently on.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Theme Problems...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Theme Problems...
Thread Forum
Solved Aero theme problems, can't enable it Themes and Styles
Display problems with projector, Mac Theme General Discussion
Theme problems Themes and Styles
Solved Theme Problems Themes and Styles
Theme problems Themes and Styles
Theme Problems Themes and Styles
HELP. Windows 7 theme problems Themes and Styles

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33