Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with new user profiles

15 Sep 2010   #1

windows 7 ultimate x64
 
 
Problem with new user profiles

Hello,

Every time I make a new User and log in it loads up with a black screen and the task bar and says that the system as loaded the default profile. This even happens if I log on as the system admin. My original profile loads fine but nothing else. I think It may be because the folder that holds all the basic information to make a new user profile has been deleted from my Users folder. Is there anyway of fixing this? Prohapps a place where I can download and replace that folder? I am using windows 7 ultimate 64bit. System restore has already been tried but the folder was deleted too far back to recover by that method.

Thank you for your time.

My System SpecsSystem Spec
.

15 Sep 2010   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Try this first
SFC /SCANNOW Command - System File Checker

If errors are found run 3 times

If that does not work
Report back and we will try a repair install.
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2010   #3

windows 7 ultimate x64
 
 

ok I ran it and it said it had a error with a CBS log. I rebooted it like it said and it applied a update. When i run it again it says it encountered no errors. But this did not fix the problem. When I create a new user and then try to log on to that user it loads the default profile. Also when i try to type something in the search box on the new profile it will not show any results and when I hit "Enter" it will not search. So when I type in cmd in to the search box it will not pull up. I also tried to find it though the accessories folder it is not there. Keep in mind this all on the new profiles i create not my main. The main works fine still.
My System SpecsSystem Spec
.


15 Sep 2010   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Try a repair install. Although, hopefully, your personal doucments, etc should not be touched, back them up to be sure.
Repair Install
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with new user profiles




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Problem with new user profiles
Thread Forum
Problem with User Profiles (Creating, Moving) General Discussion
Locked out of user profiles General Discussion
User Profiles General Discussion
User Profiles without Server Network & Sharing
Solved user profiles General Discussion
Transfer user profiles System Security
user profiles General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33