Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Dead CPU/mobo?


02 Dec 2010   #21

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Fantastic news albeit you almost choked on that pizza when you got power. Keep going slow and deliberate and take lots of pictures, hope you got one of you with the frown when it didn't beep....classic stuff....it's all good and what doesn't kill you will make you stronger !

My System SpecsSystem Spec
.

02 Dec 2010   #22

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

I am fairly certain it was a bent pin in the socket not making contact.
I must have spent a few hours working on bending it back

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #23

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

I can only imagine how much fun that was ?
My System SpecsSystem Spec
.


02 Dec 2010   #24

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
I can only imagine how much fun that was ?
A pain in the ass, saying it nicely.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #25

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

All Water Cooling Under The Bridge !
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #26

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Lazarus rises from the dead!

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
All Water Cooling Under The Bridge !
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #27

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by profdlp View Post
Lazarus rises from the dead!

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
All Water Cooling Under The Bridge !
I JUST started Mass Effect 2 today haha.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #28

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

When you posted you had pulled the CPU I just new you bent a pin.

Glad you got it working.
Mike
My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2010   #29

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
When you posted you had pulled the CPU I just new you bent a pin.

Glad you got it working.
Mike
To be honest, I think it might have been this way for a while. I had the same symptoms (though intermittent) at an earlier date. Regardless, I definitely made it worse when I pulled it out.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2010   #30

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Glad to hear you got it running.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Dead CPU/mobo?




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Dead CPU/mobo?
Thread Forum
Solved Dead Island and Dead Island Riptide Lags Gaming
Maybe dead HDD ?? General Discussion
Mobo not detecting HDMI? - ATI Radeon HD 4250 onboard ASUS mobo Hardware & Devices
switching from 1366 to 1155 then switching mobo to ib mobo PC Custom Builds and Overclocking
MOBO baked. Need to maintain 7 OS and files from HD on new MOBO General Discussion
Is Mobo dead? Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:59 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33