Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: dll loading problem?

13 Mar 2011   #11

Windows 7

Looks like it ran and then it closed without any additional information...would this suggest that there are no problems?

My System SpecsSystem Spec

 dll loading problem?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Problem loading win 7 64 bit
I'm attempting to load win 7 64 bit on the following hardware: this SSD this MOBO this RAM this vid card...
Installation & Setup
Problem Loading Programs
Hello, I have a Compaq PC preloaded with Windows 7 Home Premium 64 Bit. I'm having the following problems: 1. I can't open some programs. 2. Some programs will open once after a restart. 3. Some programs will start to load, but never completely. 4. Some programs I can only run as...
problem with IE, not loading pages
hi I'm running IE9 on win 7. a week ago the IE stopped loading pages, i have also firefox installed which is working fine. i googled the problem and show a suggestion to reset the IE (tools - internet options - advanced - reset). but this option was in grey. i tried tune up utilities to fix...
Browsers & Mail
Pic loading problem in FF ?
Hi all, just today i am getting a very strange problem in google pics, i use FF 3.6 and i never had the issue, page 1 through to however many pages there were on a given search loaded. I upgraded to FF4 last night and now page 2 onwards only shows light grey squares !!! no pic/thumbs. If i click a...
Browsers & Mail
problem loading os
windows 7 freezes while displaying logon windows boot loader. No any new hardware configuration. No any software installation so far since a week! HELP...
General Discussion
Loading Problem After Benchmark
After running 3DMark06 on my laptop, everything started running slow from windows starting up to opening programs and such. I've tried doing a system restore to the point where I just installed 3DMarks but it still takes forever for things to load up. I am running out of options on what I should...
Performance & Maintenance

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:40.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App