Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Videos Library gone wrong?


20 Apr 2011   #1

Windows 7 Home (x64)
 
 
Videos Library gone wrong?

So basically my Videos library looks like this now, as I accidentaly deleted the original Videos folder from my personal folders, I now cant seem to get it back to look like it used to(without the drop collapsible bits).






How Do I get it to look like this again? (just with Videos and not Music)


I had to create the new videos folder as the old one was completely gone, not in users, or in the personal folder. Any help would be much appreciated.

My System SpecsSystem Spec
.

20 Apr 2011   #2

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

You can try a system restore to a point before you had the problems;

System Restore[2]=Backup%20Restore

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #3

Windows 7 Home (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike Connor View Post
You can try a system restore to a point before you had the problems;

System Restore[2]=Backup%20Restore

Regards....Mike Connor
Done that already. Didn't work.
My System SpecsSystem Spec
.


20 Apr 2011   #4
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Hello SoulPursuer,

You might see if doing the tutorial below to make sure that the default Libraries are restored first.

Libraries - Restore Default

Next, do the tutorial below to reset all folder view settings back to default to see if that may get it back for you afterwards.

Folder View Settings - Reset All to Default

Hope this helps,
Shawn
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #5

Windows 7 Home (x64)
 
 

Tried them could it be something to do with this having no icon?

My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

You need to go into the library and right click on an empty space. From the context menu select Group by->(none)
Videos Library gone wrong?-capture.jpg


My System SpecsSystem Spec
21 Apr 2011   #7

Windows 7 Home (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kado897 View Post
You need to go into the library and right click on an empty space. From the context menu select Group by->(none)
Attachment 150258

Thank you, thats fixed it. Also love how many libarys you have.
My System SpecsSystem Spec
21 Apr 2011   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

You are welcome soulpurser. Yes i like libraries. I have 13 (hope that's not unlucky).
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Videos Library gone wrong?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33