Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: weird services console issue

20 Apr 2011   #1
sevenuser2011

Windows 7 Professional x86
 
 
weird services console issue

Anyone know how to fix this? It happened randomly and I cant even pinpoint when. I dont want to format my OS if i can avoid it, so any ideas welcomed.




My System SpecsSystem Spec
.

20 Apr 2011   #2
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

The image is a list of services.
You haven't told us what the problem is?
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #3
MacGyvr

Windows 7 Ultimate RTM (Technet)
 
 

I assume he means the stretched blue bar at the top, although I have no idea what would cause it. It isn't part of the items you can adjust in appearance.
My System SpecsSystem Spec
.


20 Apr 2011   #4
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

Mine looks the same if that is the problem.


Attached Thumbnails
-services.png  
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #5
sevenuser2011

Windows 7 Professional x86
 
 

i mean the huge blue bar at the top. its suppoed to be smaller like in Hopalong's screenshot
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #6
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

Click the button circled in yellow below. The button adds/removes side panel right.

Hover cursor over the buttons and it will tell you what they do.

Click the picture to enlarge.
Mike


Attached Thumbnails
-services2.png  
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #7
sevenuser2011

Windows 7 Professional x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
Click the button circled in yellow below. The button adds/removes side panel right.

Hover cursor over the buttons and it will tell you what they do.

Click the picture to enlarge.
Mike
That isnt it
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #8
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

Well if you want it smaller that is how to add the side panel.
Otherwise mine is big like yours when I click to remove side panel.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #9
MacGyvr

Windows 7 Ultimate RTM (Technet)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
Well if you want it smaller that is how to add the side panel.
Otherwise mine is big like yours when I click to remove side panel.
Oh my god...look at the original again, please. BIG BLUE BOX at the top....nothing to do with a side panel.
My System SpecsSystem Spec
20 Apr 2011   #10
sevenuser2011

Windows 7 Professional x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MacGyvr View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
Well if you want it smaller that is how to add the side panel.
Otherwise mine is big like yours when I click to remove side panel.
Oh my god...look at the original again, please. BIG BLUE BOX at the top....nothing to do with a side panel.
Exactly! This is the issue nothing to do with the side at all. The header got stretched way too much vertically.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 weird services console issue




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Issue with services
Hi. I would run services. Then I got what is shown in the screendump. How can I solve that issue ?
Performance & Maintenance
Win7 Sharing Problem (Windows Services Issue?)
Hello SevenForums! I have a problem with filesharing in my home network and hope you can help me :) Until a recent windows re-installation everything worked just fine. This, however, is no longer the case. My network consists of: HomeBox Win x64 Pro (fresh install SP1 + current updates) ...
Network & Sharing
SERVICES.MSC issue
Is there a way to fix the issue I am having in the image. Note: See attachment for image. Thanks for advance for the help.
General Discussion
Weird issue?
Hey guys, I just recently reformatted my computer. For some reason the load ups performance of it is ridiculously slow. And I mean SERIOUSLY slow. My specs are: i7 910 processor 6 gb ddr3 ram 2 500 7400 rpm hard drives. gtx 460 graphic card
Performance & Maintenance
Weird Issue
Not sure if this is right place to post this however all my icon associations for Microsoft Office have suddenly reverted to a generic icon (see pic) They still load in their various programs i.e. word, excel etc but it is really annoying that the icons are not what they should be. This appeared to...
Software
weird net surfing issue
once in awhile my internet won't allow me to connect to certain pages. youtube,google,deviantart and southparkstudios are the only 4 things i can get to load in my browsers. I have used Mozilla and IE. Also when this happens, I can't connect to xbox live or any IM programs of any sort. I've been...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App