Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Japanese characters aren't showing in Explorer anymore


22 Sep 2011   #1

Windows 7 Home Premium
 
 
Japanese characters aren't showing in Explorer anymore

What the title says. Recently for some reason, Japanese characters aren't displaying for files I have in Explorer, just showing as squares.

They still show fine in my browser and such, but yeah.

Changed my locale to Japanese and it looked fine, changed back, looked fine. But they're gone again.

How can I get them to stick around? I have a lot of files with Japanese characters, and this has always worked for me..but now doesn't. Rather annoying.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Japanese characters aren't showing in Explorer anymore




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33