Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Bug/Error? (Image not loading in My Documents)

14 Jan 2009   #1
TechCP

Windows 7 Professional (64-Bit)
 
 
Bug/Error? (Image not loading in My Documents)

Sorry about the title, I didn't really know what to name it. Anyways, here's a picture of my problem. I'm sure you'll be able to notice it right away. ;p




My System SpecsSystem Spec
.

15 Jan 2009   #2
TechCP

Windows 7 Professional (64-Bit)
 
 

I'm assuming no one has a fix?
My System SpecsSystem Spec
15 Jan 2009   #3
Mark

Windows 7 Ultimate Vista Ultimate x64
 
 

Is there any others like that or just that one?

Mine looks like this

-2009-01-15_213839.jpg


My System SpecsSystem Spec
.


15 Jan 2009   #4
TechCP

Windows 7 Professional (64-Bit)
 
 

Just that one. Also, it's odd because sometimes it loads like yours and other times (most times) it doesn't load at all (like the picture).

EDIT: Nevermind, I figured it out. Apparently, that image shows the program that opens the filetype of the file you have selected. So, if I click on a .txt file, it shows the notepad icon there.
My System SpecsSystem Spec
15 Jan 2009   #5
Mark

Windows 7 Ultimate Vista Ultimate x64
 
 

No worries glad you figured it out.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Bug/Error? (Image not loading in My Documents)




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Error Message When Opening Office Documents
Every time I try to open a Microsoft Office Standard 2010 document I get the message "Please Wait While Windows Configures Microsoft Office Standard" and it then displays a progress bar as it goes through its machinations. This never used to happen. It started when I foolishly tried to install an...
Microsoft Office
Restore Image not loading
I made an image of my windows 7, computer A, and put it on a 750GB external HDD. I also have an image of my other computer, B, on the same HDD. When I use my restore disk that I made on computer A, the only image that shows up is for computer B. I have both image folders in a folder called Windows...
Backup and Restore
Image backup - Using DVDs loading bar not moving.
So im trying to create a image backup onto some DVD+R which are 4.7GB in size, so far I have used 4 and my loading bar (green % bar) on the image restore application is only at about 1/8th. It is trying to copy 496GB onto the disk, how may more am I suppose to use? does the bar suddenly skip...
Backup and Restore
Multiple Windows7 loading failures - now image restore problems
Hello all, first post! 6 weeks ago I bought a new Intel based PC from PCspecialist.co.uk. After 2 weeks the system failed to load, multiple attempts at loading gave varying outcomes, occasionally getting into safe mode but never Windows proper and all VERY SLOW - 30 mins say to get to safe mode....
Backup and Restore
Do I need to format HDD before loading system image for best results?
Hi Guys I've seen your posts about creating an system image and restoring one. But do I have to format my HDD first then load the image for best results. E.g: I want to re-install Windows 7 and I have a system image that I created just after a fresh install and installing my main apps....
Backup and Restore

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App