Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe

22 Jan 2012   #21
ksbansal

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Thanks i will do and let you know what happens.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Computer takes a long time to load, constantly not responding.
Hi all, Recently my laptop is giving me issues, it took a long time to do anything at all. Some times it states that window explorer stops responding. I tried going into safe mode and use the sfc /scannow feature but it auto dismisses after 7% verification. I am not sure what's the cause of all...
Performance & Maintenance
Windows Explorer takes a long time to load?
What's going on with the icon on my taskbar? It takes 22 seconds to load Explorer. Every other link to a folder in Explorer is practically instantaneous, including the links in Start Menu.
Performance & Maintenance
Google Chrome on initial startup takes too long to load
Hi, so after using google chrome for about a year and having no problems whatsoever, just today I encountered one where the initial startup takes a very long time about 10-15 minutes, and this is only on initial launch, as when I keep chrome open any new chrome windows I launch load normally which...
Browsers & Mail
Bios takes long time to load
I am having a sony vaio leptop RAM 3GB GPU ATI 4SERIES 1.5GB PROCESSOR AMD ANTHLON 2 DUAL CORE 2.1 GHZ my bios is taking 30 to 40 sec to detect the hard drive when booting up .. you can watch the video here of my lep boot up problem - YouTube i have not connected any external drive and still...
General Discussion
Takes a long time to load at welcome page
Recently, whenever i turn on my computer. It will take quite a while to load the welcoming page (The green page). Usually it took around 1-2 seconds. I've tried updating windows and anti virus scan but the problem still persist. Anyone have any idea what went wrong? Thanks! Im using home...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:21.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App