Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also... - Windows 7 Help Forums
Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also...

05 Mar 2012   #1
vmhatup

WIndows 7 Home Premium
 
 
Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also...

I have a relatively new HP Pavilion p6610f w/ Win7 Home Premium. Nothing has been installed in it but I have tons of documents and pics.

All of a sudden, the thing stops loading. With safe mode and regular mode, it loads to the welcome screen (the light-blue screen displayed just before the logging icons), and it just stops there. The PC is not frozen because I can move the mouse and the caps/num keys turn on and off, but it just stays in the screen.

I tried booting with another Windows DVD I have, and it also gets stuck.

What else can I do?

I was thinking that it could possibly have a virus, but I'm not sure how to run an AV if Windows doesn't load.

Any help is appreciated.

Thanks.


My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2012   #2
AddRAM

Windows 7 Professional x64 Zorin OS 9 Core x64 Ubuntu 14.04 x64 Xubuntu 13.1 x64
 
 

Have you tried a startup repair ?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also...
Thread Forum
win7 home premium 64bit sp1 OEM to home prem. retail fam pack ugrade Installation & Setup
Win7 Home Premium never loads completely. Happens in safe mode also... BSOD Help and Support
XP Mode on Home Premium w/ OEM license? Virtualization
No sound after upgrading from WINXP home SP3 to WIN7 Home premium SP1 Sound & Audio
Solved Windows 7 only loads properly after i boot on safe mode previously General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:49.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App