Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: WLM Taskbar Thumbnail is Often "Black"

01 Apr 2012   #1

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
WLM Taskbar Thumbnail is Often "Black"

I will often drag and drop a photo into an email window by dragging the photo onto the WLM icon on the taskbar, waiting for it to show the email windows that are running and then dropping the photo into the email. Most of the time, the preview thumbnail windows are BLACK. When I put the photo on top of the thumbnail and it opens, it appears as it should...as luck would have it, it's not doing it right now so I can't include a screenshot.

Computer is a 64-bit Dell XPS 8300, i7 2600, 3.40 GHz, 12MB RAM. Video card is a 1GB AMD Radeon 6870
Mouse is a Logitech 705M. It's wireless. I was getting the black thumbnail ALL the time till a few days ago I decided to connect a wired mouse to see if the wireless mouse might be the problem. Drivers loaded for the wired mouse. The problem went away. Used it a few hours, removed the wired mouse and went back to the wireless mouse. Still, no more black thumbnail screens. Today, the black thumbnails came back

Tonight I ran CCleaner. Thumbnail screens are appearing as they should. Not confident this has solved the problem tho.

I haven't found anyone with this problem. Thought I did and the link led me here but it was a different issue. Any ideas?
Thanks,
Monica

My System SpecsSystem Spec
.

01 Apr 2012   #2

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Here is a screenshot of the black thumbnail I get when my cursor is on the WLM shortcut on the taskbar.

Quote   Quote: Originally Posted by monicakm View Post
I will often drag and drop a photo into an email window by dragging the photo onto the WLM icon on the taskbar, waiting for it to show the email windows that are running and then dropping the photo into the email. Most of the time, the preview thumbnail windows are BLACK. When I put the photo on top of the thumbnail and it opens, it appears as it should...as luck would have it, it's not doing it right now so I can't include a screenshot.

Computer is a 64-bit Dell XPS 8300, i7 2600, 3.40 GHz, 12MB RAM. Video card is a 1GB AMD Radeon 6870
Mouse is a Logitech 705M. It's wireless. I was getting the black thumbnail ALL the time till a few days ago I decided to connect a wired mouse to see if the wireless mouse might be the problem. Drivers loaded for the wired mouse. The problem went away. Used it a few hours, removed the wired mouse and went back to the wireless mouse. Still, no more black thumbnail screens. Today, the black thumbnails came back

Tonight I ran CCleaner. Thumbnail screens are appearing as they should. Not confident this has solved the problem tho.

I haven't found anyone with this problem. Thought I did and the link led me here but it was a different issue. Any ideas?
Thanks,
Monica


Attached Thumbnails
WLM Taskbar Thumbnail is Often "Black"-black-thumbnail.jpg  
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2012   #3

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

No one knows the reason my WLM taskbar thumbnail is black?
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 WLM Taskbar Thumbnail is Often "Black"





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33