Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I think I have a New Virus but Cannot Detect it at all. Help?


09 Apr 2012   #1

Windows 7
 
 
I think I have a New Virus but Cannot Detect it at all. Help?

Yes it is me again, this just started happening about a week ago.

Everything gets slow all at once. No CPU over use, no over heating. Just slow everything. Video playback simply does not work and is like satelite tv when the signal is lost, my MALWARE Antimalware bits after a full scan found nothing. My MS virus detector found nothing, All of a sudden, after I reset my computer and use it for a bit it goes slow. After I shut it down and start it back up it is VERY fast, but then it slows down again all of a sudden for no reason. I am certain I have some sort of a virus but I cannot even detect it.


Help?


Yes I know I am having the same issues over and over again but I am not sure how to correct it this time. Even typing in this box has slow down, my CPU usage while this slowdown is 3%!!!!!!!!!!!!!




Gateway NV52
  1. AMD Athlon 64 X2 QL-64
  2. 15.6" 16:9 HD LED LCD
  3. 320 GB HDD
  4. 4 GB Memory (NOT UPGRADABLE!!!!!)
  5. DVD-SUPER MULTI DL DRIVE
  6. WEBCAM
  7. MULTI-in-1 card reader
Those are my specs, Win 7 clean install.

My System SpecsSystem Spec
.

09 Apr 2012   #2

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Boot with Microsoft's System Sweeper either 32bit or 64bit depending on your OS.
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #3

win7 home premium-64bit-SP1-IE10
 
 

Win7in Miami
You can try the solution of Roban or,
you can try to boot with a program like in this site:

avast! Free Antivirus boot-time scan | www.winhelp.us

Good luck
My System SpecsSystem Spec
.


09 Apr 2012   #4

Windows 7
 
 

I have defender. This system sweeper I am having an issue running?
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #5

Windows 7 home premium x64
 
 

Seems odd that it cannot be detected, personally I would suspect hardware, rather than malware that can't be seen.
have a try with malwarebytes just to be certain.
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #6

Win 7 Home premium 64 bit
 
 

i'm far from a comp guru but my first thought was hardware aswell.
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Have you tested the HDD out at all?
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #8

Windows 7
 
 

How do I test my HDD? I closed every window and tried to play music and it skips. Maybe harware?
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #9

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Your hard drive manufacturer will have a testing application on their website. You could also try memtest to check out the system memory.

Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2012   #10
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

I see Firefox and IE both running in your first post. Which one is your default browser?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I think I have a New Virus but Cannot Detect it at all. Help?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:34 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33