Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: help me please

11 May 2012   #11
rraod

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

You need to remove the NVidia graphic card from the motherboard to try the onboard graphics.

Try loading windows in Safe Mode and check whether it is booting. Press F8 key while the "Starting Windows" message and the animated windows logo appears and select "Safe Mode" from the boot menu.


My System SpecsSystem Spec
.
12 May 2012   #12
iTzNoTTOMCAT

windows 7 x64
 
 

Hi ill try it now I'm just wonderin if you think a sapphire hd 6670 2gb is anygood
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #13
gregrocker

 

I've asked if anyone knows this particular card, and for more specialized help.
My System SpecsSystem Spec
.

12 May 2012   #14
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Hi Jamie, are you getting any beeps or chirps from your motherboard when starting the computer?
This will help us help you if you find some specifics on your hardware.
System Info - See Your System Specs
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #15
iTzNoTTOMCAT

windows 7 x64
 
 

Hi just a single beep and I'm installing that thing now thanks
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #16
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

A single beep means it should be okay. Anything other would be a problem so the Video card should be fine. Recheck all of your connections from your power supply and data cable to be on the safe side. We (I) sometimes forget one or work something loose while mucking around in my case.
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #17
iTzNoTTOMCAT

windows 7 x64
 
 

It's starts in safe mode with the graphics card enabled
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #18
iTzNoTTOMCAT

windows 7 x64
 
 

I've checked everything and It's still giving me blue screen
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #19
gregrocker

 

But when it starts in Safe Mode it is using the onboard graphics chip, correct? Check in Device Manager. Can you update the card's driver from optional Updates or Nvidia site?
My System SpecsSystem Spec
13 May 2012   #20
iTzNoTTOMCAT

windows 7 x64
 
 

hi no the onboard graphics just won't work some reason and ii have uninstalled and reinstalled the drives to make sure it was installed correctly I have took the chance in buyin a sapphire he 6670 2gb to see if this will solve my problem
My System SpecsSystem Spec
Reply

 help me please




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:13.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App