Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "termservice" not running how to enable it? win 7 64

18 Oct 2012   #1

Win7 Pro 64 SP-1 & XP & Linux Ubuntu 14.04
 
 
"termservice" not running how to enable it? win 7 64

Hello,

Using Online Armor firewall and noticed that the graphic that shows traffic in and out of the machine doesn't function.

I was told to check and see if "termservice" is running, it is stopped. For the graphic to work it has to be enabled and yet the commands I have found to enable it don't work.

What puzzles me is that the graphic worked before and then I had to reformat the drive and now it doesn't work.

How to enable termservice so I can see the indicator that I am accustomed to.

thank you!

Tinsby

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 "termservice" not running how to enable it? win 7 64




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:21 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33