Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: framework 4 issue?

01 Nov 2012   #1

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 
framework 4 issue?

repaired framework 4 and now i am getting a two second "no signal" sign on startup between windows starting and welcome screen.Any hints?

My System SpecsSystem Spec
.

02 Nov 2012   #2

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 

Restored system,repaired OS,set load all drivers during startup via msconfig,nothing seems to help.This is pretty annoying,nobody has a clue?Mentioning Net framework,cause it was the last thing i messed up before restarting and getting that popup.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2012   #3

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by proudtobegreek View Post
Restored system,repaired OS,set load all drivers during startup via msconfig,nothing seems to help.This is pretty annoying,nobody has a clue?Mentioning Net framework,cause it was the last thing i messed up before restarting and getting that popup.
What do you mean by "repaired" net framework? Did you allow Windows 7 to update it?
My System SpecsSystem Spec
.


02 Nov 2012   #4

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 

Call of Duty asked for net framework 4 to be installed,didnt remember that i already had it,downloaded it,tried to install,recommended repair,followed and noticed afterwards that inbetween windows starting and welcome screen,i am getting the no signal sign from my monitor.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2012   #5

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by proudtobegreek View Post
Call of Duty asked for net framework 4 to be installed,didnt remember that i already had it,downloaded it,tried to install,recommended repair,followed and noticed afterwards that inbetween windows starting and welcome screen,i am getting the no signal sign from my monitor.
.net framework has been known to be somewhat erratic in behavior. I suggest uninstalling it from the updates and see if that resolves your problem. If it is not available from the updates list, try a system restore.

HTH
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2012   #6

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 

Already restored system,i even backed up from an image with no avail.Uninstalled every framework update,no result.I uninstalled the game as well.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2012   #7

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by proudtobegreek View Post
Already restored system,i even backed up from an image with no avail.Uninstalled every framework update,no result.I uninstalled the game as well.
When you say "backed up from an image" do you mean a complete restore? If so, I can't see how the problem would exist, if it is indeed caused by the .net framework update or a game, which was installed after the image.
My System SpecsSystem Spec
03 Nov 2012   #8

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 

Thats my point,considering that the system,is in 'top' shape,how can i get rid of that signal,even if its not a framework issue?I am mentioning framework,because it was the last thing i messed up with.How do i get monitor's default behaviour back?Dont ask for an installation cd,dont have it anymore.
My System SpecsSystem Spec
03 Nov 2012   #9

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by proudtobegreek View Post
Thats my point,considering that the system,is in 'top' shape,how can i get rid of that signal,even if its not a framework issue?I am mentioning framework,because it was the last thing i messed up with.How do i get monitor's default behaviour back?Dont ask for an installation cd,dont have it anymore.
Another thought would be update the monitor driver. I know that it worked with the current driver in the past, but something has changed and a driver update "may" solve the problem and then again it "may not".

You can try this as a possible fix. Turn off the computer and disconnect the power supply. Then disconnect the monitor input from the computer and wait about 5 minutes. Aterwards, reconnect and put the power cord back. This has worked on some systems with monitor problems.

HTH
My System SpecsSystem Spec
03 Nov 2012   #10

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
 
 

GPU has two output slots,changed to the other one and issue gone.I am thinking that,one of them slots is primary and does not look up for secondary monitor,which could explain the momentary no signal sign.By the way,i ll leave framework on the bench,since it could be a culprit for oncomming issues,as stated.Marking as solved.Thanks for being there.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 framework 4 issue?





Thread Tools



Similar help and support threads for2: framework 4 issue?
Thread Forum
.NET Framework Update issue Software
.Net Framework 4 verification issue Software
.net framework 4 issue causing XNA framework 4 issues Windows Updates & Activation
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 for Windows 7 issue Windows Updates & Activation
.NET FRAMEWORK 4 Issue Windows Updates & Activation
Microsoft .NET Framework Issue Please Help BSOD Help and Support
Issue with Net Framework 3.5.1 Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:37 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33