Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google Chrome causing annoying unicode character bug to some apps

25 Jan 2013   #1

Ultimate x86 & x64
 
 
Google Chrome causing annoying unicode character bug to some apps

Hej, i have an annoying issue, both with x32 & x64 : If i launch the actual apps* before i launch chrome, asian language shows fine, however if i launch them after chrome, some of those language won't show normally, there will be something like ㅁㅁㅁㅁ instead of them. This happens with few different apps but also with windows explorer sometimes (?) so i'd really like to undestand why, maybe there's just something to turn on/off?

My System SpecsSystem Spec
.

26 Jan 2013   #2

Ultimate x86 & x64
 
 

Made a mistake : This should be in the APPLICATIONS section, please move it
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google Chrome causing annoying unicode character bug to some apps




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33