Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Login problem


10 Jul 2013   #1

32bit enterprise
 
 
Login problem

I am in the process of moving our public access pcs from Windows XP to Windows 7. We are using iCam to lock the pcs until a user has booked time on the machine. Members of staff have been shutting the pcs down correctly but after a few days when you turn the pcs on, instead of the login screen displaying the username it show .\ you can click on the switch user button and still login but the .\ appears the next time you reboot. the only way to get rid of it is to remove from the domain and re-add.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Login problem




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Login problem
Thread Forum
Login problem General Discussion
login problem General Discussion
Login problem General Discussion
Problem with login General Discussion
Bad problem with login General Discussion
Login, Not your run of the mill problem. General Discussion
Login problem Performance & Maintenance

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33