Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Pictures/site won't load.

03 Aug 2013   #1
Sehse

Windows 7 ultimate 64 bit.
 
 
Pictures/site won't load.

So, today I was surfing the internet as I always do everyday, I opened a forum which I often join for a game to my surprise the flag images of the people doesn't load, though I tried the same site 1 hours before this happens and was working fine, the images are from www.ip-adress.com, so every flag image is like http://www.ip-adress.com/flags/country_abbreviation.png so all the pictures that are related to this site doesn't work, I also tried entering the site, I used to enter to test my speed, but also the side wasn't even loading. This is the only site that doesn't load, I have another pc and I tried it, and it works, I asked friends to test it, they see the flags but I don't, I tried to disable all extensions and checked the firewall if it was blocking and nothing was changed, I really need help ASAP.


My System SpecsSystem Spec
.
04 Aug 2013   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Your showing Chrome as your browser have you tried with another browser ?
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2013   #3
Sehse

Windows 7 ultimate 64 bit.
 
 

Yes I did, same problem.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Pictures/site won't load.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
One site in particular won't load properly
Whenever i go to this site: https://9gag.com/. It was working before until i got this message "this page has insecure content. Don't load (recommended) - Load anyway" I press anyway and the site loads up right away but now when i press its just text. Here are some screen shoots:...
Browsers & Mail
Unable to load site properly (cookies)
Okay, when I try to go to a specific site I get the following message And here is my settings in IE9, I did try to use Chrome and got the same result.
Browsers & Mail
Specific site won't load...?
Hey folks! I have a very odd issue that I cannot seem to figure out how to solve....memory tells me I think have had this problem before with this website about 2 years ago, but I cannot remember for the life of me how I solved it. Basically, the issue is this: I am an avid rally fan and...
Browsers & Mail
Why some web site get too much time to load?
Hi! Some web site gets long time to load but that web sites are not fully images contain web pages. Sometime they loading, loading and loading more-than 3 minutes. Most of the time this matter happen Yahoo answerer , Facebook and Blogger web page in every time. But not a specific time. But fully...
Browsers & Mail
Pictures have to 'load' everytime I open up My Pictures
As soon as I click 'Pictures' to open up my pictures folder, it'll take about 5 seconds for everything load completely. It'll start with a full screen of pictures, then they'll start stacking and stacking , and lastly all of my folders will then load an pop up an it'll be done. Is there any way to...
Music, Pictures & Video
Web site load time issue
Hello, I'm looking for a good forum to discuss an issue I'm having with one of the web sites I manage. Having some page load speed issues. My primary programmer is telling me its an issue w/ our host's server data delivery speed, my host is saying that is not the issue & points me to other...
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:58.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App