Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows starts/uploads fine but partition screen keeps popping up

23 Oct 2013   #31
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by angiesluck View Post
yes its in normal mode but it has a yellow triangle next to network adapter.....Atheros AR9285 wireless adapter..I tried to update it but it says Windows cannot load the drivers required for this device (Code 31)


Also yes just looked and found the advSRS4 it says 'status' ready and 'triggers' at log on of any user
Simply disable the task to prevent the popup each time you logon.

wlan driver issue:
  1. in device manager: right click on it and "uninstall". put check mark "remove form system as weel" or something like that.
  2. reboot
Open device manager again. it came back, or is it listed in "other devices" now?


My System SpecsSystem Spec
.
23 Oct 2013   #32
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

yes I downloaded the zip file from your link.... put in onto usb stick.... transfered it to the laptop.... placed it on desktop and double clicked it like you said...but nothing seems to have changed.... still got yellow triangle....still says windows cannot load!


Oh do I need to uninstall it first!


Also the advSRS4 says its disabled in the history section...so does this mean I should just leave it as it now is or should I rename the file I changed and then do the disable via the taskscheduler!
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #33
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Why not connect it wired (at least temporary)? Then you can download. And use windows updates. Maybe windows updates find all needed stuff automatically.

Why transfer it using USB stick?

btw: No more problems in device manager? No "other devices"?
My System SpecsSystem Spec
.

23 Oct 2013   #34
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

I will try that...and no more problems showing up in device manager just the network adapter....will let you now as soon as I have tried it with the cable way
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #35
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

I cannot believe how long it took to install all 164 updates of windows.....over 3hrs!! .....Anyway, got it all up and running apart from the Atheros AR9285 Wireless Network Adapter #2..............I have tried all ways to update and fix it but nothing seems to work...I have not yet uninstalled it as I don't have any discs to re-install drivers and I tried the one from Samsung but again it has not sorted it out....any ideas ...pleaseeee
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #36
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

So your connected WIRED now and it works. You installed all windows updates. open "device manager" and right click on the wireless driver with problems. uninstall the driver. Select "also delete from disk" or something like that.
Reboot.
post screenshot of device manager.
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #37
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

So do Uninstall Device and Device Driver an be sure to do step 9 as well
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #38
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I want to know the hardware-id of the problem device. Please post Device Manager - Finding Unknown Devices
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #39
gregrocker

 

You never answered if NP-R519-FA01US is your correct model number. Are you using the driver at the very bottom of the list when you click See All Downloads here? http://www.samsung.com/us/support/owners/product/

Go to this page and have it autodetect your model then try installing the Wireless LAN driver for that model in the correct 32- or 64-bit version: Support | Samsung Product Support & Service Solutions
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2013   #40
angiesluck

windows 7 home premium 32bit
 
 

It says delete the driver software for this device...is this correct

When I go to update driver in the device drivers it says updated version is installed!

On windows update it does show the driver as thou there is another update for it but when I tried to update/install it came back as failed


Oh Greglocker....I know its a R519 thats all and it has a Atheros AR9285 adapter version 9.2.0.470
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows starts/uploads fine but partition screen keeps popping up




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Computer starts up with Windows Vista boot screen
If this is the wrong forum, where does this go??? Last week I started up my computer and right before the logon screen was supposed to show up, it just restarted. (I guess it was a blue screen?) It told me that Windows failed to start the last time and it asked me if I wanted to use Startup...
General Discussion
Windows 7 in bootcamp partition- won't start after being fine for year
Hello everyone, I'm new to this forum and I need help desperately! I have Windows 7x64 boot camped on my Imac (Snow Leopard) All is fine on the mac side but the windows side, not so much. When I boot into windows it starts, the windows logo comes up. Then the black screen with white cursor...
General Discussion
Windows starts up, is fine for two minutes, then freezes.
When I start up windows it loads up normally but after about two minutes whatever I am doing freezes and not long after that the task bar freezes too but i can still move my mouse. The computer has been like this for two days. It has been normal before this happened. I just turned on my computer...
General Discussion
BSOD On bootup after windows starts, after 3 BSODs it is fine.
Hi, I have a strange issue with my PC, I keep getting BSOD whenever I power my PC on. It BSOD's a few minutes after booting Windows or sometimes half way through loading with different error messages and usually repeats the same process about 3 times, after that all is fine. The PC will not crash...
BSOD Help and Support
System Reserved partition is missing, but WIndows 7 Pro works fine
I have a Windows 7 Professional system that I went to take an image of using EASEUS TODO Workstation. When I went to do the backup, I noticed that there was no 100 MB System Reserved Partition. I made the image anyway. When I tested the image on a new machine, it prompted me to repair or...
Installation & Setup
Windows 7 Installation, Starts then nothing but mouse & screen
Hi all I'm probably being thick and really would appreciate being pointed in the right direction. I currently have Windows XP SP3 installed on drive C Drive D is empty - Used to have Windows XP Drive E is my data drive. I put the Windows 7 64 Bit DVD in, it boots up and states loading...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:01.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App