Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: win 7 there was a problem starting

02 Nov 2013   #1

windows 7 home 64 bit
 
 
win 7 there was a problem starting

I got this message today.
there was a problem starting c:/user/a/app data local/conduit/background container.dll
this specified module could not be found ?

win 7 home premium 64 bit

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 win 7 there was a problem starting





Thread Tools



Similar help and support threads for2: win 7 there was a problem starting
Thread Forum
starting problem. General Discussion
Solved Problem starting C:\etc General Discussion
Problem in starting cs 1.6 Gaming
Problem starting up PC Performance & Maintenance
Problem starting streamci.dll Drivers

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:30 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33