Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Rate Hardware Assessment Error

26 Feb 2014   #1
yimveasna

Windows 7 64 bit
 
 
Rate Hardware Assessment Error

Dear Folks,
My computer has problem with Rate score, when i run the assessment,
I always get this error. what problem with this? Thanks you so much for your carring
Rate Hardware Assessment Error-rate-erro.png




My System SpecsSystem Spec
.
26 Feb 2014   #2
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Hi there .. Look in Task Scheduler to see if it is active there if so delete it ...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Rate Hardware Assessment Error




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Low Bit Rate Error
Checking to see if anybody has any input to fix this problem. I put a TV tuner in my aunts computer. We keep getting the low bit rate error while they are watching tv. Either using WMC or the haupagge wintv application. Some of the time it shows that error, other times it freezes the...
Media Center
What's your memory assessment speed?
I decided to open a thread to show what people are getting with there current memory settings, what improvements are shown with various timing tweaks, speed settings ect. to access this you MUST have UAC turned off, OR choose 'Run as administrator'. open the command prompt window first, either...
Performance & Maintenance
Memory Assessment Speed
Just a curious question; I ran winsat mem a couple of weeks ago and got a 13600+ read. Ran it today and got 15985 read. Only system change was adding a Radeon 6670 Video card. Does memory speed change this much ? What might cause the disparity ?
Performance & Maintenance
Windows Performance Assessment..
Well, I don't really know where to turn after what I've tried to do. Frankly, the test simply doesn't run. I have no trouble running it through WinSAT, but these results aren't being recorded. I deleted any of the existing XML documents in my performance folder too. This is a strange problem...
Performance & Maintenance
incomplete assessment
performance rating index is not working it shows error assesment not complete due to hardware, drivers, or error reported by operating system please help...
Performance & Maintenance
WEI assessment fail, help!
Hey there! I'm having some problems when running the WEI assessment. I'm running the 64 bit build 7000 beta through bootcamp on a late 2006 white iMac Core 2 Duo with the following specs: Core 2 Duo 2.1ghz t7400 3gb DDR2 667mhz ATI Mobility x1600 128mb (ATI 9.3 driver - latest release...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:50.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App