Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows7 fail to boot,Winamp 5.666 build,added all presets

23 Jul 2014   #1
babboo

Windows 7 Home premium 64 bit
 
 
Windows7 fail to boot,Winamp 5.666 build,added all presets

oh boy, i thought i had this all worked out,guess not..Was doing Winamp visuals and program crashed, used system restore to backup image 3 days ago, got black screen now using new Winamp build 5.666 with all presets ,was throwing one of many codes


My System SpecsSystem Spec
.
23 Jul 2014   #2
matts6887

Windows 7 ultimate 64-bit
 
 

It was throwing many codes as in what? Was there a bsod(s)?; or was it some other form of error that you got? I believe more info is needed here.
My System SpecsSystem Spec
23 Jul 2014   #3
andrew129260

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by babboo View Post
oh boy, i thought i had this all worked out,guess not..Was doing Winamp visuals and program crashed, used system restore to backup image 3 days ago, got black screen now using new Winamp build 5.666 with all presets ,was throwing one of many codes
You need to bring a lot more information to the forum in order for us to help you.

Please read this article to understand how to ask for technical help:

How to Ask a Question When You Want Technical Help

If you do not understand, ask. Please refrain from using 1 word/text speech responses. Ask and state things in full sentences. Also avoid text stating things like "I am not good with computers".

It is okay to not know something, and we can work together to solve almost any issue. This is a two way street, both sides must work together to get results.

Please fill out your system specs (if possible) by following this tutorial here: (Click the blue words)

System Info - See Your System Specs
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Windows7 fail to boot,Winamp 5.666 build,added all presets




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
How do i use presets in CCC ?
Im a total noob and CCC version 2012.0704.122.388 Im using a pretty bad graphics card which is ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 11/18/2012, 23:01:46 Machine name: OWNER-HP Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build...
Graphic Cards
Fail boot in Windows7 (repaire or any boot)
hello Every one Over last week i had problem in my Windows7 to boot I get Over than 20minute to boot (Repair/Formate Or normal boot or in CD) despite my config : Os : Windows Xp CPU : Core2Duo e4600 Gpu : Nvidia Ge Force 9500GT Ram : 2go
Installation & Setup
Computer Will Not Boot Automatically When Second Drive is Added
I recently replaced my boot drive and just got everythign up and running. I had removed my backup drive while I replaced the boot drive so that I could us it on another computer. Now when I add the 2nd hard drive back to my computer I get a message saying something like "can not load os" right...
Installation & Setup
New 7 install on added HDD,Dual Boot XP Pro
I tried to use a tutorial from your Windows 7 help and support, titled "Windows 7- Dual Boot Installation with Windows 7 and XP", without success. This is a Dell Optiplex GX280 with a possibly failing Seagate drive with Xp Pro on it, so I bought a Western Digital 1TB and a Dell Windows 7 Pro OEM...
Installation & Setup
Dual booting Kubuntu/Windows7 fail to load drivers or crash at startup
HI, Got a really annoying problem. I am having a dual boot machine with Win7 and Kubuntu 10.04 x64. For some reason every time I have been in Kubuntu and try to reboot into Windows, either a lot drivers fail to load at startup and I have to reboot (which normally leads to everything being okay)...
BSOD Help and Support
mp4 in winamp on windows7?
anyone out there successfully played mp4 on winamp using windows 7? i tried several codec package but no luck at all. all i get is a black screen with chipmunk sounds.
Music, Pictures & Video


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:24.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App