Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Gedcom will not upload

28 Jul 2014   #1
joboy

indows 7 Ultimate x64
 
 
Gedcom will not upload

I have a moderate sized family tree and have made it ready for export as a Gedcom but when I get to that stage a I get this message;
'500 Internal server error.
'There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed'.
I have W7 Professional.
Any advice?


My System SpecsSystem Spec
.
29 Jul 2014   #2
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Normally when you get a 500 Internal server error it means the file is to big for the site you are downloading to.
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2014   #3
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

What family tree program are you using to create the GEDCOM file ? Where are you tring to upload it to ?
My System SpecsSystem Spec
.

29 Jul 2014   #4
joboy

indows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
Normally when you get a 500 Internal server error it means the file is to big for the site you are downloading to.
Thanks my gedcom is 525kb ........ wonder if that is too much?
What is the limit?
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2014   #5
joboy

indows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DocBrown View Post
What family tree program are you using to create the GEDCOM file ? Where are you tring to upload it to ?
It is a PAF gedcom and I was trying to send it to Family Search DNA.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Gedcom will not upload




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
IE "Choose File to Upload" reverts to detail view after each upload
I have seen a few threads similar to this problem on this forum and I believe I have tried all the possible solutions that I've seen, but the problem persists. On my co-worker's PC (Win7 Pro, 64-bit, SP1), when he uses Internet Explorer to upload image files to a website, the "Choose File to...
Browsers & Mail
SP1 x64 Won't Upload...I have tried everything!
I have been trying different fixes for 3 days now and I still cannot get Windows 7 SP1 x64 to update on my machine. I have tried everything that I have seen on these forums to try and fix the issue but I still get this code when trying the install: 80073712 Is SP1 critical? Can I let it...
Windows Updates & Activation
upload speed low
I didnt have this problem before i was wondering what are the things that can cause this. I had comcast over my house this morning and on his laptop he was getting 2.5 upload while at mine was at .5 and he was blaming that. As the night before it was up to par, I called them because i would...
Network & Sharing
MSN/WLM: Upload...?
The upload button is gone. When my friend send me an Picture, It stays on "Loading..." That really sucks. So, Might there be an issue? I just downloaded Windows Live Essentials 2011. With also WLM 2011. Soo... BUT! I still had the button "Upload" Yesterday. But now, Its gone. I have 2011 5/6...
Network & Sharing
Can't Upload..
When I try to upload an image (or anything) the window opens, I click "browse" but nothing happens. Is this just happening to me or is there an issue?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:21.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App