Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't boot after running CCleaner

29 Aug 2014   #21
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by gregrocker View Post
How many of the dozen steps I gave you have you completed?

Which bootable AV was run to check for infection?

Which is the Active partition which also determines whether repair will even work?

Post back a picture of PW disk drive map with listings.

Don't blame CCleaner when you haven't performed a single one of the Troubleshooting steps given.
I've tried the System Recovery Options (Startup Repair and System Restore) using the install disk otherwise I was going through the steps provided by Ztrucker because he was the first to respond. Over the past week I've had about three hours when I've been able to troubleshoot this. As far as blaming CCleaner, I can't state definitively that it was the proximate cause, but I can say that I ran it and then immediately restarted and the BSODs began. Everything I've said has been accurate.

As it stands now, I'm at the login screen and looking for advice on how to proceed. Your assistance is appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.
29 Aug 2014   #22
gregrocker

 

Click on the link for Troubleshooting Windows 7 Failure to Boot and start working through the steps. Report back as you go as other steps may be indicated.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #23
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

Roger. I have Malwarebytes installed, so I'll log into the Admin account and reboot to Safe Mode and run a scan, thanks.
My System SpecsSystem Spec
.

29 Aug 2014   #24
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

So when I logged in there was a message saying a System Restore had been completed. So the 20th or so try worked I guess.

Malwarebytes Scan result:
Malwarebytes Anti-Malware
Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software

Scan Date: 8/29/2014
Scan Time: 5:53:14 PM
Logfile:
Administrator: Yes

Version: 2.00.2.1012
Malware Database: v2014.08.29.07
Rootkit Database: v2014.08.21.01
License: Free
Malware Protection: Disabled
Malicious Website Protection: Disabled
Self-protection: Disabled

OS: Windows 7 Service Pack 1
CPU: x64
File System: NTFS
User: Admin

Scan Type: Threat Scan
Result: Completed
Objects Scanned: 643775
Time Elapsed: 32 min, 24 sec

Memory: Enabled
Startup: Enabled
Filesystem: Enabled
Archives: Enabled
Rootkits: Enabled
Heuristics: Enabled
PUP: Enabled
PUM: Enabled

Processes: 0
(No malicious items detected)

Modules: 0
(No malicious items detected)

Registry Keys: 1
PUP.Optional.MyEmoticons.A, HKU\S-1-5-21-2821443195-449540325-2386521873-1005-{ED1FC765-E35E-4C3D-BF15-2C2B11260CE4}-0\SOFTWARE\APPDATALOW\SOFTWARE\Search Protection, , [5d3c7a4fbac16bcbc25ae533ad56b54b],

Registry Values: 2
PUP.Optional.SearchProtection.A, HKU\S-1-5-21-2821443195-449540325-2386521873-1005-{ED1FC765-E35E-4C3D-BF15-2C2B11260CE4}-0\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN|SearchProtection, "d:\Users\Matthew\AppData\Roaming\Search Protection\SearchProtection.EXE" /autostart, , [3d5c755497e4d5611b90f12b946fe31d]
PUP.Optional.Spigot.A, HKU\S-1-5-21-2821443195-449540325-2386521873-1005-{ED1FC765-E35E-4C3D-BF15-2C2B11260CE4}-0\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN|Browser Extensions, "d:\Users\Matthew\AppData\Roaming\Browser Extensions\CouponsHelper.exe", , [d5c46e5bdf9c4de93a52f755a95bea16]

Registry Data: 0
(No malicious items detected)

Folders: 0
(No malicious items detected)

Files: 3
PUP.Optional.FunWebProducts.A, D:\Users\Matthew\Desktop\New folder\IWON.exe, , [03963e8b7cff84b25a94f536867b42be],
PUP.Optional.SearchProtection.A, D:\Users\Matthew\AppData\Roaming\Search Protection\SearchProtection.exe, , [3d5c755497e4d5611b90f12b946fe31d],
PUP.Optional.Spigot.A, D:\Users\Matthew\AppData\Roaming\Browser Extensions\CouponsHelper.exe, , [d5c46e5bdf9c4de93a52f755a95bea16],

Physical Sectors: 0
(No malicious items detected)


(end)

I chose to Quarantine All.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #25
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

sfc /scannow found corrupt files but was unable to fix some of them. CBS.log and sfcdetails.txt attached.


Attached Files
File Type: txt sfcdetails.txt (42.4 KB, 2 views)
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #26
gregrocker

 

So how is performance after System Restore?
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #27
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by gregrocker View Post
So how is performance after System Restore?
I've only been in Safe Mode using the Admin account, but everything seems fine. I restarted after quarantining the files from the MWB scan and it booted into Safe Mode without any issues.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #28
Monumental

Windows 7 64-bit Home Premium
 
 

So should I follow this to repair those files?

Extract Files from Windows 7 Installation DVD

And what is PW disk drive map?
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #29
gregrocker

 

It's in the tutorial. Partition Wizard steps.

A Repair Install may be best if files won't repair.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't boot after running CCleaner




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
CHKDSK Running at every boot
Title says it. Really stupid and annoying problem, yet not a lot of answers:(. I haven't installed any programs recently that could have messed my hdd up. Just scanned with my anti virus, and found two tracking cookies. I did happen to install the windows 8.1 preview on a separate partition...
Performance & Maintenance
Running dual Boot w/ Vista and Win 7, question on running programs
Greetings, New to the forum! I recently installed Win 7 on a second Hard drive. Is it possible to run the programs I had installed on the Vista Hard drive? Both are HD's are still installed. Thanks, Brad
General Discussion
cpu running 100% after boot to win 7,possible cause?
When my notebook boots up Windows 7,it runs damn slow.When I run task manager I see that CPu runs at 100% constantly.I scanned it,and I didn't find single virus. I want to solve this problem,and find possible service that causes this,or any other suggestions,are appreciated very much. I see that...
Performance & Maintenance
Running VBS script at boot
I want to run a small VBS script on startup, before the Windows selection screen appears. So I found out about the Startup scripts in Group Policy and tried adding the VBS script, or a batch file that calls cscript with the VBS file to get the output to console. However, neither solution actually...
General Discussion
Some CMD running at boot
I visited a site, which messed up my java. After a full uninstall, and reinstall, java was messed up totally. So I did a rollback to an older savestate. Then I get this when I boot my comp: http://img684.imageshack.us/img684/6031/wtfqcr.png It closes very fast and I'm very lucky to be able...
Software
Comp will not re boot after ccleaner registry clean
Hi everyone, I have a dell inspiron mini 1110. I run c cleaner registry cleaner last night, which i have done b4 with no problems. Shut down computer and tried to start up. will not start. it runs through the automatic repair process but it says unable to fix. Tried system restore back as far as...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:34.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App