Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: After clearing the bin the PC runs slow

20 Nov 2014   #11
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hellbinder View Post
In Upperaustria in Urfar-Umgebung,
now back to topic: I´ve run the Startup repair 5 times by now, and it still doesn´t work
the startup repair sais in the details:
Session details:
System Disc = \Device\Harddisk0
Windows directory =
AutoChk Run = 0
Number of root causes = 1

Test Performed:
Name: Check for updates
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 0 ms


Test Performed:
Name: System disk test
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 0 ms


Test Performed:
Name: Disk failure diagnosis
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 0 ms


Test Performed:
Name: Disk metadata test
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 0 ms

Root cause found:
The partition table does not have a valid System Partition.

Repair action: Partition table repair
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 7347 ms


so what should i do now? by the way the "C:" drive is located on a SSD and the "D:" drive is located on a HDD.
status 0x0 means....succesfull.
So only problem is: The partition table does not have a valid System Partition
But:
Repair action: Partition table repair
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 7347 ms

So it has been fixed. startup Repair doesn't give that error anymore?


My System SpecsSystem Spec
.
20 Nov 2014   #12
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hellbinder View Post
Root cause found:
The partition table does not have a valid System Partition.

Repair action: Partition table repair
Result: Completed successfully. Error code = 0x0
Time taken = 7347 ms
showed up by every startup repair

by the guide from Kaktussoft i onely came up to the point "list volume"

there it lists:

Volume 0 G DVD-ROM 0 B Kein Medium
Volume 1 H DVD-ROM 0 B Kein Medium
Volume 2 C NTFS Partition 698 GB Fehlerfrei
Volume 3 E NTFS Partition 698 GB Fehlerfrei
Volume 4 D System_reset NTFS Partiton 100 MB Fehlerfrei
Volume 5 F NTFS Partition 107 GB Fehlerfrei


but when I write " dir F:\users " it onely lists the main comands of CMD
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #13
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Code:
chkdsk/f c:
chkdsk/f d:
chkdsk/f e:
chkdsk/f f:
Code:
dir c:\users
dir d:\users
dir e:\users
dir f:\users
where is your account?
My System SpecsSystem Spec
.

20 Nov 2014   #14
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

it should be Volume 5, because the ssd has 120 GB and the HDD should be Volume 2 and 3 because it has 1,5 TB

i´ve tried with
Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
]
Code:
dir c:\users
dir d:\users
dir e:\users
dir f:\users
but there onely the main commands for CMD showed up
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #15
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

I also tried it with " dir c:\Benutzer" with all Volumes but it didn´t work
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #16
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Try:
Code:
dir   f:\
Be sure to be in command prompt and not in diskpart or any other program! it must work. If not working... post a camshot of the command and error
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #17
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

In command prompt:
Code:
diskpart
select  disk  0
detail  disk
select  disk  1
detail  disk
exit
Which volumes are on disk 0?
Which volumes are on disk 1?
I want to know the drive letters.
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #18
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Oh.... so it didn't work because I was still in Diskpart?
Then I'll try it in about 2 hours when I'm back at home.
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #19
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Disk 0:

Datenträger- ID: "B1196BBE"
Typ = "ATA"
Status = "Online"
Pfad = "1"
Ziel = "1"
LUN-ID = "0"
Speicherortpfad = "PCIROOT<0>#PCI<1F02>#ATA<C01T01L00>"
Aktueller schreibgeschützter Zustand = Nein
Schreibgeschützt = Nein
Startdatenträger = Nein
Auslagerungsdatei-Datenträger = Nein
Ruhezustandsdatei-Datenträger = Nein
Absturzabbild-Datenträger = Nein
Clusterdatenträger = Nein

Volume 2 C NTFS Partition 698 GB Fehlerfrei
Volume 3 E NTFS Partition 698 GB Fehlerfrei


Disk 1:

Datenträger- ID: "047F7559"
Typ = "ATA"
Status = "Online"
Pfad = "0"
Ziel = "1"
LUN-ID = "0"
Speicherortpfad = "PCIROOT<0>#PCI<1F02>#ATA<C00T01L00>"
Aktueller schreibgeschützter Zustand = Nein
Schreibgeschützt = Nein
Startdatenträger = Nein
Auslagerungsdatei-Datenträger = Nein
Ruhezustandsdatei-Datenträger = Nein
Absturzabbild-Datenträger = Nein
Clusterdatenträger = Nein

Volume 4 D System-reset NTFS Partition 100 MB Fehlerfrei
Volume 5 F NTFS Partition 107 GB Fehlerfrei
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2014   #20
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Code:
diskpart
select  volume  c
detail partition
select  volume  d
detail partition
select  volume  e
detail partition
select  volume  f
detail partition
exit
Which volume has ACTIVE=yes? Maybe more than one btw.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 After clearing the bin the PC runs slow




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
PC runs slow for one website
Got a strange one here. I am trying to load a website, The SAA - Society For All Artists, I use almost daily, on my PC, but for the last 4 days, it's taking over 2 mins to load and when ir does open, it opens with just text. Neither can I open links from the menu. I do not have any problems with...
Performance & Maintenance
Windows boots very slow and runs slow after booting
Hello 7forums. I have a problem with my Windows 7 Professional (32bit). I'll try to explain everything in detail. Yesterday I was using uTorrent to download some files (24 gigabytes +). It was downloading at a speed of ~7-8 Mb/s. During the download I noticed that the PC was running pretty...
Performance & Maintenance
Computer runs really slow in normal mode, but runs fine in safe mode
I recently re-formatted my Sony VAIO since it was starting to run super slow. Now that I re-installed Windows 7 on it through recovery disks, it worked fined for about a day but then the problem came back. The computer is slow at bootup and runs super slow while freezing so many times. I am running...
BSOD Help and Support
Runs slow after a few days.
Hi guys, I guess it's time to ask for help in this one. I bought myself a new laptop around 2 years back, and it hasn't exactly worked out. For the first year, everything went well, was pleased with and everything was dandy. Around February time though, things turned bad. After booting up quite...
Performance & Maintenance
Laptop runs slow after a while
I have a Dell Studio laptop with corei3 processor 3 GB ram ATI Radeon 4570.Recently I have a problem that whenever I play games it works smooth for about 20 minutes that it works really slow it has been only 3 months that I have purchased the laptop and this problem was not happening about a month...
Performance & Maintenance
game runs slow
I bought a new computer with win 7 on christmas, and play game on the net.. everything run fine... Until like 2 week ago it run Slow when i sign in the game .. and everything run slow... if anyone know why please let me know.. thank you every much....
Gaming


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App