Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: After clearing the bin the PC runs slow

21 Nov 2014   #31
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hellbinder View Post
Yes, now its on E:

I just checkt now with "diskpart" "list Volume"
and now it says
Volume C is the System reserved Partition
Volume E is the "Original" C: Partition
Volume D is the "Original" D: Partition and
Volume F is the "Original" E: Partiton ("Original" refers to the time the PC worked without problems)
So "system reserved" is the ONLY active partition?


My System SpecsSystem Spec
.
21 Nov 2014   #32
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hellbinder View Post
Yes, now its on E:
like i Sayd
yes the onely one active is the system reserved partition
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #33
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Code:
diskpart
select vol e:
active
exit
If that was succesful .... reboot again to recovery environment and perform a startup repair and post results.
Does system boot normally afterwards?
My System SpecsSystem Spec
.

21 Nov 2014   #34
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

without doing anithing it boots normaly, but its extremely slow and freezes after 10 minutes in Windows
I always went to the repair options by pressing "F1" while staertup, then "F8" and choosing the repair options there
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #35
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Code:
diskpart
select vol e:
active
exit
Ive done that, rebooted and now it says
"boot0: done
BOOTMGR fehlt
Neustart mit Strg+Alt+Entf"
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #36
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

O sorry... I thought it wasn't booting and showed boot0: error?! It was in your post!

Anyway....
Code:
diskpart
list volume
----which volume letter is system reserved now? Assume P. Replace with actual found colume letter!
select volume P:
active
exit
Reboot normally.
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #37
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Ive run it with the setup disc just now and ther it says that it doesnt have a valid system partition just like in post #9, even the taken time is the same...
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #38
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

So it's not a boot problem at all!!! What a waste of time. We could have done all actions in win7 itself!
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #39
Hellbinder

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

It bootet, Boot0: error came after windows run about 10 minutes
My System SpecsSystem Spec
21 Nov 2014   #40
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

It means the ACTIVE partition is missing some files. Don't know why. You even did mark the other partition (then called E) active, then rebooted from DVD again, ran "startup repair" .... it produced the same message. Close to impossible.

The partition table does not have a valid System Partition.
The system partition listed in the partition table does not contain the required system files.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 After clearing the bin the PC runs slow




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
PC runs slow for one website
Got a strange one here. I am trying to load a website, The SAA - Society For All Artists, I use almost daily, on my PC, but for the last 4 days, it's taking over 2 mins to load and when ir does open, it opens with just text. Neither can I open links from the menu. I do not have any problems with...
Performance & Maintenance
Windows boots very slow and runs slow after booting
Hello 7forums. I have a problem with my Windows 7 Professional (32bit). I'll try to explain everything in detail. Yesterday I was using uTorrent to download some files (24 gigabytes +). It was downloading at a speed of ~7-8 Mb/s. During the download I noticed that the PC was running pretty...
Performance & Maintenance
Computer runs really slow in normal mode, but runs fine in safe mode
I recently re-formatted my Sony VAIO since it was starting to run super slow. Now that I re-installed Windows 7 on it through recovery disks, it worked fined for about a day but then the problem came back. The computer is slow at bootup and runs super slow while freezing so many times. I am running...
BSOD Help and Support
Runs slow after a few days.
Hi guys, I guess it's time to ask for help in this one. I bought myself a new laptop around 2 years back, and it hasn't exactly worked out. For the first year, everything went well, was pleased with and everything was dandy. Around February time though, things turned bad. After booting up quite...
Performance & Maintenance
Laptop runs slow after a while
I have a Dell Studio laptop with corei3 processor 3 GB ram ATI Radeon 4570.Recently I have a problem that whenever I play games it works smooth for about 20 minutes that it works really slow it has been only 3 months that I have purchased the laptop and this problem was not happening about a month...
Performance & Maintenance
game runs slow
I bought a new computer with win 7 on christmas, and play game on the net.. everything run fine... Until like 2 week ago it run Slow when i sign in the game .. and everything run slow... if anyone know why please let me know.. thank you every much....
Gaming


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App