Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: OS on my pc is not what I installed!

12 Jul 2015   #1
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 
OS on my pc is not what I installed!

I installed a different version of windows on my Thinkpad SL510 can some one tell me if this could be a virus or maleware. How is it possible to end up with files for Windows ultimate when the disk I used said Windows 7 Pro 64 bit?Is someone in my pc?


My System SpecsSystem Spec
.
12 Jul 2015   #2
Indianatone

Windows 7 x64 Ultimate and numerous virtual machines
 
 

Please give us some information to work with. Which version of Seven did you install? Which version of Seven do you have on the computer now? Did you do a system restore? Did you run the factory reset?
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #3
Arc

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 10 Pro Insider Preview 64-bit
 
 

Ditto with Indianatone above. Without some information nothing could be said.

Answer to all his questions and upload your MSINFO32.nfo file.
  1. Click on the start button
  2. Type "msinfo32" (without quotes) in the search bar of the start menu, click the resulting link. It will open the System Information window.
  3. File>Save. In the "File Name" filed, put "MSINFO32" (without Quote), give the save location to desktop, and click the "save" button.
  4. Give the time for processing, it will save a .nfo file on your desktop.
  5. Zip it, and upload it following the instruction.
How to Create a System Information File in Windows.

Also, fill up your system specs.
See your system specs and fill it up here.
My System SpecsSystem Spec
.

12 Jul 2015   #4
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 

I have Thinkpad SL510 that I did a fresh install with a set of disks that I got from Lenovo a couple of years ago.They are all Windows 7 Pro. disks and one is a 64 bit disk wich I used last.When I was done with updates I tried to enter my windows key.It said it was invalid and my system says I have Windows Ultimate.Also want to note that I have only installed pro on this machine.
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #5
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 

[QUOTE=Indianatone;3107279]Please give us some information to work with. Which version of Seven did you install? Which version of Seven do you have on the computer now? Did you do a system restore? Did you run the factory reset? y
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #6
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Please just complete Arc request.

System Info - See Your System Specs
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #7
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 

Processor,Intel (R) Core(TM)Duo CPU T6670 & 2.20GHz 2.20GHz.RAM 2.00 GB System type 64 bit
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #8
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 

Windows 7 Ultimate SP1
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #9
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Their is no need to start another thread on the same problem with the same computer.

http://www.sevenforums.com/installat...grade-pro.html

If you want help just complete the requests you have been given.

You need to help us help you.
My System SpecsSystem Spec
12 Jul 2015   #10
cjspot

windows 7 Ultimate Sp1
 
 

To all who have replied...I thank you for your response and have done what you asked.But the main reason I have asked for help is that it seems That Windows 7 Ultimate was downloaded on my pc.While I Was installing 7 Pro.Is this possible?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 OS on my pc is not what I installed!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Windows can't be installed - Must Be Installed on Partition NTFS
I had someone put Unbuntu on my computer and I don't like it. I am trying to install Windows 7 Home Premium. I was able to erase Unbuntu and have installed the Windows 7 Disk. I install it in safe mode but I keep getting stuck, states that "Windows cannot be installed in the hard drive space....
Installation & Setup
Win 7 SP1 Installed, Previously Installed Updates Reappear
I recently installed Windows 7 Service Pack 1 for my Windows 7 Home Premium 32-bit edition. As the installation finished the computer restarted and I did not give it another thought. Later on I returned to the Windows Update screen to see if there were any recent updates available for my PC. To my...
Windows Updates & Activation
installed HD 2600 pro card, installed AMS driver, but no ccc software?
I was wondering if this would help? http://www.sevenforums.com/graphic-cards/195195-fix-catalyst-control-center-ccc-will-not-open-install.html I see no evidence that the AMD driver installed at all. Right click desktop does not show ccc, and ccc is not in the lower right panel. Windows...
Graphic Cards
List of updates required to be installed before SP1 is installed?
Hello, Is there a list of hotfixes that are required to be installed prior to installing SP1? I am trying to slipstream SP1 into an installation DVD for Windows 7. It works fine, however, after I installed my newly created DVD, I found an update that said "You must install this patch before...
Windows Updates & Activation
How do I get my newly installed Hard Drive (1TB) with Win 7 installed
to boot up. Here's my issue I have a HP Desk top w/ a standard 320 GB hard Drive. I bought a new Hard drive (1 TB Western Digital) so that I could move everything to the new one and use the old one as storage. I had trouble even formatting the new drive but eventually got it and successfully...
Backup and Restore
neo basic 2165 - 4gb installed but only shows 3gb installed
hey guys got an issue her thats been like a stubbed toe - just cant let go of it - im using a dual core neo basic 2165 - i just recently upgraded my ram to 4gb 2x - 2gb -ddr2 800 but it just shows 2.75 usable - and only 3gb installed - ive tried every thing so far- still same result-...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:30.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App