Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Preview function not working

12 Nov 2009   #1

Windows 7
Preview function not working

I am having a problem with the preview function not working correctly. I happened to have Outlook open along with two IE8 sessions. One session was running a Fancast video and the other session was open to Amazon. While I was in Outlook, I moved the mouse over to the IE icon in the quick launch area and the two IE windows showed their respective previews. Each time I tried to make the Fancast window become active, it would not stay up. I then tested this out with Outlook being open and then trying to switch to the page. I was able to get this to work without any problems.

Any idea why I can't switch to Fancast from Outlook?

My System SpecsSystem Spec
12 Nov 2009   #2

Windows 7 Ultimate x86-64

Did you move the mouse over and click on the preview?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #3

Windows 7

I'm not seeing anything labeled preview. The thing is, if I hold the mouse over the window, I can switch back and forth between outlook and any other window EXCEPT fancast. I don't know if this makes any difference, but the window with Fancast was actively playing a video.

I can tell by looking at the icon in the quick launch area that there is more than one IE window open. When I move the mouse over to the IE icon, the preview windows expand. The window with the Fancast video won't stay open.
My System SpecsSystem Spec

13 Nov 2009   #4

Windows 7 x64

Probably the program does not support it. You might try some of the other options for taskbar buttons in the Task Bar properties.
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #5

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9

Does this happen with it paused?

My System SpecsSystem Spec

 Preview function not working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
F11 function not working in Windows 7
Hello to all, I am having an issue with F11 key when booting up to engage in a recovery of factory partition of Windows 7 as it was shipped from factory, or as Lenovo calls it, Q drive. It is basically an image of Windows for reinstalling as was. For some reason unknown to me, it will not...
Backup and Restore
Search function not working in libraries.
Hey guys, I have a problem where my search function will not turn back any results when used in a library. I want to search my music library for songs, and when I type the search criteria into the search bar when I am in the library directory it does not turn back any results. However, if I go to...
SlideShow function not working
Hello, this is my first post on your forum (and most likely the only one, as I usually do not use forums for more than lurking :/) I have read alot of threads where people have had this problem, and I have tried most fixes but to no avail. I have checked my power-saving settings, they are...
Themes and Styles
Some of my function buttons not working 0.o
I got a netbook that came with windows XP I installed windows 7 and now only some of my Function buttons work. For example my brightness button works but my volume doesnt.. Any ideas?
General Discussion
Delete function not working
Hi, Unfortunately today I have encountered a very strange problem. Everything works fine on my laptop except the Delete function. When I try to delete a file/folder I am prompted with the usual message asking whether I am sure that I want to delete and as soon as I press the ok nothing happens....
General Discussion
Function Key F5 Key To S-Video Link Not Working
The first time I used the F5 function key on my Toshiba Satellite Notebook for S-Video link to my TV, the connection worked fine. Now it won't link. Nothing has changed in my configuration since the first time. Scratching my head on this one. Tested the S-Video cord on my wife's vista OS laptop and...
Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:41.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App