Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Outside user

19 Oct 2016   #1
kbbgood

Windows 7 Home Premium 64bit.
 
 
Outside user

I was just looking into Parental Controls and found a second user name with a password and it is not mine. Ihave3 also noticed the machine running at high speed in the middle of the night when no one was on the machine. Is there someone getting into my machine? How do I fix it. The firewall is turned on and I have Vipre and have been using Malwarebytes and CCleaner to keep it clean and still I don't know if it is good enough. Is there anything I can do?


My System SpecsSystem Spec
.
19 Oct 2016   #2
Lance1

Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 64 bit
 
 

Here's some information that may be helpful. Unknown User Account
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Outside user




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Create new user/migrate old user's data, to change logon icon order
(reposted from Customization) Having just learned from an OLD post here that renaming a user account apparently doesn't change the order in which the corresponding logon icons appear at startup -- due to the order being apparently determined by when each folder was originally created, which...
Performance & Maintenance
Create new user/migrate old user's data, to change logon icon order
Having just learned from an OLD post here that renaming a user account apparently doesn't change the order in which the corresponding logon icons appear at startup -- due to the order being apparently determined by when each folder was originally created, which was when this computer was first...
Customization
C:\User\User -User\AppData\Local\Temp\032150Log.iniis lost
I run windows 7 premium 64 and all of the sudden I stated to get this popup after windows loads that says "C:\User\Lori-Bee\AppData\Local\Temp\032150Log.iniis lost" How can I fix this?...I tried check disk running CCleaner ....No difference
General Discussion
Windows 7 takes forever to load the select user/switch user screen
Earlier today I turned on my Toshiba laptop (Satellite P855-S5200) and got some sort of error screen, and then it brought me to a screen asking if I wanted to do a system repair or start windows normally. I chose system repair, but then it seemed to get stuck in that process (It was taking forever...
General Discussion
Strange Defult Login User Prompt - Local Admin, Not Domain User
So a new box recently built, when booted, defaults to the local administrator account. This is a Windows 7 machine for a Linux guru that doesn't want to be bothered pressing more buttons than is necessary, if you get my drift. So my question is, after pressing Ctrl+Alt+Del...how do I...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:00.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App