Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: My Watermark has gone!


24 Feb 2009   #1
Microsoft MVP

Vista and now 7 in 32 and 64 bit.
 
 
My Watermark has gone!

I have a technet subscription download. I don't think that is the issue, however. The last two days I have noticed the watermark has vanished!
I have not applied any patches or messed with the time. etc. As far as I can see, there are no updates that would account for it.
Anyone else?

My System SpecsSystem Spec
.

24 Feb 2009   #2

Windows 7 64bit
 
 

Same here I just noticed but don't know how long it was like that.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2009   #3

Windows 7 Build 7048 x64
 
 

Very interesting...

Would love to find out what triggered it's removal.

Mine's still alive and kickin
My System SpecsSystem Spec
.


24 Feb 2009   #4

Windows 7 Ultimate 32 & 64 -(Boot Camped Snow Leopard on a Mac Mini)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by davehc View Post
I have a technet subscription download. I don't think that is the issue, however. The last two days I have noticed the watermark has vanished!
I have not applied any patches or messed with the time. etc. As far as I can see, there are no updates that would account for it.
Anyone else?
My technet 32 bit is still watermarked. Notice you're running both 32 and 64. Watermarks gone from both?
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2009   #5
Microsoft MVP

Vista and now 7 in 32 and 64 bit.
 
 

I'll have to come back on that,I rarely go into 32. I have it installed only for bug hunting.

Later:
I have tried 32. At first the watermark was showing. I used it for the rest of the day, visitng the same sites (which included technet) you know - been there, done that. Toward the end of my day, I cleaned up any surplus files, defragged and rebooted. The watermark had gone!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 My Watermark has gone!




Thread Tools



Similar help and support threads for2: My Watermark has gone!
Thread Forum
How to add watermark for video Music, Pictures & Video
Solved Watermark Remove Little Help!!! General Discussion
Win 7 U Activation, then Watermark after SP1? BSOD Help and Support
Windows 7 SP1 for x64 - Watermark! WARNING Windows Updates & Activation
*Add* watermark? Customization
Activation, re-arm and watermark Windows Updates & Activation
Watermark Removel General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:48 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33