Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Forum Issue?

04 Dec 2009   #1
RadioJoe

Windows 7 Pro 64-bit
 
 
Forum Issue?

I have been having some problems accessing some pages on the Seven Forums.

If I click the "last post" link, the page loads and sticks in some kind of loop. The page loads and re-loads every second. If I click on the thread header, the latest post is not loaded. This includes stuff I just posted.

I tried loging off and clearing cookies, but it doesn't help.

Thoughts?


My System SpecsSystem Spec
.

04 Dec 2009   #2
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

What browser are you using?
My System SpecsSystem Spec
04 Dec 2009   #3
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

I've come across this, but only at work. I've not had this (yet) on my home system. The only solution I have found that works is to close and then re-open the browser itself. Logging off and then back on has no effect.
My System SpecsSystem Spec
.


05 Dec 2009   #4
RadioJoe

Windows 7 Pro 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dwarf View Post
I've come across this, but only at work. I've not had this (yet) on my home system. The only solution I have found that works is to close and then re-open the browser itself. Logging off and then back on has no effect.
That's where I have the problem too. I'm at my 2nd job now and it seems okay.

BTW: It's IE7 I am using at work. I'm thinking it may be some kind of Java issue.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Forum Issue?




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Forum Search issue: Google search links don't work Fx 5.0
Hi: Not sure if this is the correct place to post, so please move, as needed. New problem just appeared: Google search links ONLY HERE AT THIS FORUM don't work in Firefox 5. Same links work fine in IE9. Absolutely zero/none/nada issues with Firefox 5 anywhere else, including every other...
Chillout Room
Is there a Forum issues Forum
Most places I've been to have a dedicated subforum for handling issues or questions regarding the forum, moderation and similar. Do we have one such here?
Chillout Room

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:06.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App